General Momir Stojanović: Odlazak aktuelne vlasti moguć je jedino ako se Vučić sam povuče

Ostavite komentar


  1. U potpunosti opisan sadašnji trenutak u Srbalja.Geneza ustrojstva Vučićeve vlasti ( ne SNS, ta tzv.stranka je zajedno sa proizvođačem rakije iz B. bila samo štaka neophodna fureru da se uspenje), načina na koji se održava i uslova neophodnog za odlazak s vlasti, što će biti i nestanak sa scene.

  2. „Ko posrne – mudrovat mu brane „. – NJegoš,
    Tancovao si u njihovom kolu i ne vredi ti sada da mudruješ. Bolje je da se pokriješ ušima i da ćutiš.
    Narod bi rekao : „Potonja pamet -magarcu pod rep“!

  3. Sada je tvoje razmisljanje takvo,a zasto pre nisi smejo tako da kazes.Sit sam razni muva podrepusa

  4. Kako uvecanog duga kad je 52% u odnosu na bdp a toliko je bio i pre deceniju!

  5. Neće se povući tako lako. Izborni sistem je naštimovao tako da može decenijama da vlada iako zna da je u tom poslu osrednji i bez mnogo političkih znanja i nauma za to. Njemu se sviđa vlast i doživljava je kao najjaču svoju strast i pohlepu. Ono u čemu prednjači u odnosu na svoje prethodnike isto mediokritete kao śto je i on, jeste duboko osmišljen tok manipulacija pa se neukom svetu čini da je „majstor“ svog zanata. Vešt u strahovladanju obećava narodu najtežu idući zimu u poslednjih 7 decenija i još glad u narodu kao buduću izvesnost. Da ima obraza i da nije pokvareni licemer trebalo je već da se povuče i to davno.

  6. @Sqmy
    Pre deceniju dug je bio 15 milijardi dolara, a sada je 31 milijardi evra. A koliko je u odnosu na BDP, to podešava naš RZZS, po onoj narodnoj „statistika naša dika …“.
    A dug lošeg domaćina će vraćati unuci naših unuka.

  7. Po dobrom Udbaškom receptu, optuži saborca za sve čega se setiš, iako su optužbe u suprotnosti jedna sa drugom. Kriv si za sve, a nešto će se već pronaći.

  8. Generale nemas ,,ptavo,,na kritike,jer si svoje vrednost pokazaodok si bio uaktivnoj sluzbi!

  9. Vucicev dugogodisnji kompanjon, ceo zivot na drzavnim jaslama, nikad nista radili, samo kritike i trt vrt objasnjenja, dosadan penzioni cek kako vidim, nema vise da drzava placa sve i svasta.

  10. Moj komandant. Bio sam mu cata u Nisu 2001-e godine. Strog i pravedan.

  11. @Lastar Dug je bio 2012 17.8milijardi a sada 30.5 milijardi,ali je i bdp bio 33 milijarde a sada 53 milijarde tako da proporcionalno na istom nivou.Tako kaze mmf i svestka banka ne samo rzzs.A to je poredjenje kao recimo da zaradjujes 400eu a dug ti 200e pa znaci imas 200e za zivot, ili zaradjujes 800e a dug ti 400e pa imas 400e za zivot.Bolja druga solucija zar ne!?

  12. Да ли неко жели и нада се војној диктатури у Србији ? Војна лица треба држати што подаље од цивилног друштваи поли тике.

  13. Mora da je neka greska u oslovljavanju.On je bio general,a sada je vojni penzioner !

  14. @lastar
    Našu procentualnu zaduženost BDP-a odredjuju MMF, i Svetska banka, a ne naš RZZS. Takodje, u svetu priznate finansijske institucije odredjuju bonitet naše privrede, a svi ovi parametri su ključni indikatori finansijskog poslovanja Srbije na svetskom tržištu. Čisto sumnjam da bi oni sami sebe lagali. Što se tiče duga u apsolutnom iznosu, to je potpuno isto kao i kod svakog pojedinca kada kupuje stan. Ako imaš platu od 5000 eur onda možeš da se zadužiš kod banke i kupiš stan od 500k/eur. Ako imaš platu od 1000 eur, onda možeš da kupiš stan od 100k/eur. Isto je i sa državnim budžetom, nije važno koliko se zadužuješ, već koliko možeš da plaćaš iz svojih prihoda.

  15. To i nije stranka vec mafijasko udruzenje.
    Najcrnje od svega je sto on misli da ima stranku i da je uspesan.
    Isto tako su „uspesni“ putin i lukasenko.
    Uspesni su Makron, Solc, Bajden i slicni njima. A vi, vi ste samo kriminalci koji mogu da se zahvale sledecim koji vas pobede sto vas ne pohapse i ne osude, sto onaj jadni Boris nije uradio pa sad imamo nazalost vas iste one protiv kojih je 1.000.000 ljudi doslo u Beograd, a vi ste tad ODLICNO PROSLI.

  16. Najgori su ti kad izgube funkciju i privilegije,mnogo su osvetoljubivi

  17. Otici ce on sa vlasti kada bude odradio priznanje Kosova, zasta je i doveden na vlast. Asistent na tom zadatku mu je Dacic.

  18. Preklinjao me da se povucemo u moje odaje i onda bi mi satima celivao cunu.

  19. Kosovo je odavno proklizilo još za vreme Tadića. A to što je Vučić napravio poslušnike i za to treba umeće.

  20. Gospodin je ucestvovao u formiranju. I odgovarace! Uzalud pere ruke!

  21. Imam i grafikon rasta BDP, radio statistiku covek iz zavoda, ja pravila grafikon, do 1989 stalan rast, od tada pada kao posle rata 1950, i od 2000 raste, ali nista brze ne raste kog Vucica, isti rast kao kod Zutih. Jos nismo dostigli period iz 1989. Toliko da znaju neznalice.

  22. Tačno je ali treba formirati opciju za koju ce da glasa narod.Narod često priznaje da oni nisu dobri ali kažu nema za koga da se glasa.

  23. Sve generali, pukovnici avanzovali na račun običnih vojnika, podoficira i oficira koji su savesno obavljali svoje patriotske dužnosti .

  24. Dok si bio aktivan nisi smeo da zucnes zarad napredovanja !!! Kao i ovi sada generali koji se toliko ponizavaju politicarima,da je zalosno gledati ih ! Gospodine vojni penzioneru a bivši generale !!!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.