Generalni sekretar Skupštine: Dao sam saglasnost da policija uđe u zgradu

Srđan Smiljanić ocenio kao neistinite navode poslanika DS Balše Božovića povodom protesta 13. aprila

Ostavite komentar


  1. Nejasno je jedino ovde sta znaci da „skupstinska sluzba nije izasla u susret “ Bozovicu ?! Ako je podneo krivicnu prijavu, to valjda pretpostavlja da je ta sluzba u obavezi , u ime dokaznih materijala da Sudu „izadje u susret“ : Ili nema veze kao i sve ostalo.

    1. TO ZNACI da gospodin „Generalni sekretar Skupštine Srbije Srđan Smiljanić“ jeste dao nalog policiji da udje u Skupstinu, ali nije bio voljan da to obelodani sve dok nije pokrenuta tuzba. Ovako je mecka isteranma na cistac. Kada se vlast promeni doticni vise nece biti „Generalni sekretar Skupštine Srbije“ nego ce biti SAMO „Srđan Smiljanić“, a uz to mozda i dobije tuzbu za zloupotrebu sluzbenog polozaja. A nadam se i odgovarajucu zakonsku kaznu.

  2. Verujem ti da si dao saglasnost, to nije upitno. Ali ono što bih voleo da znam je KAD si tačno dao saglasnost, pre nego što je policija ušla, ili naknadno.
    Ako je pre ulska policije, bilo bi zanimljivo tvoje obrazloženje zašto si dao saglasnost i da li ti je policija tražila tu saglasnost, ili si ti zvao policiju.
    U drugom slučaju, ako je policja već bila u zgradi, KO je od tebe tražio tu naknadnu saglasnost?
    Naravno, pitam samo ‘nako, b’z v’ze, jer znam gde živim i znam da zato ove odgovore nećemo dobiti u dogledno vreme…

  3. pustio ih je ali retroaktivno, kad se digla dzeva, ali sta je za njih da i izdaju falsifikovan zahtev , odobrenje i sl?

    1. Upravo tako. Odobrenje je napisano naknadno ili falsifikovano. Pa napredna je ova Srbija, nema sta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.