Gleni: Vučić je depresivniji od Rame

Mislim da su dvojica lidera uistinu spremni da sarađuju, a ne samo da je to "predstava za javnost", kaže sagovornik Danasa
Utisci moderatora diskusije srpskog i albanskog premijera

Ostavite komentar


  1. Srbiji niko ne pomaže, već samo svi gledaju kako da odmognu, zato je Vučić veći pesimista, ali to ne znači da je zato manji borac za budućnost i Srbije i regiona.

  2. I Rama bi bio u depresiji da ga svaki dan napadaju SAD, NATo, EU, razni mediji i podmetnute laži .

  3. I pored te prividne depresibnosti Srbija ima uspeha u mnogo čemu, pre svega u ekonomskom rastu BDP i pravljenju kvalitetnije budućnosti gradjana.

  4. Bitno je da su shvatili i složili se da će zajedničkim snagama moći mnogo više da napreduju neko svako za sebe.

  5. Ova saradnja neće imati samo uticaj na Srbiju i Albaniju već na čitav region, jer su Srbija i Albanija ključne zemlje za očuvanje mira i stabilnosti u regionu.

  6. Kad je neko realan, onda on nije depresivan i ova konstatacija Glenija mi ni malo nije na mestu.

  7. Rekao je Gleni i da Srbija treba u budućnosti da prizna Kosovo. Svašta je taj spreman da kaže.

  8. Velika mudrost. Nema politicara koji moze da osvoji vlast koji ce priznati da Kosovo nije deo Srbije a tu je kraj EU integracija. Znaci traba pregovarati, dovesti zakonodavstvo i drustvo na sto veci nivo uz pomoc EU i to je kraj. To je Vucicu odavno jasno tako da predpotavljam da je tu izvor depresije. A glupa evropa je da bi sprecila Ruski uticaj primila Rumuniju i Bugarsku koe su bile na znacajno nizem nivou no sto smo mi sada. Kad bude montiran prvi S300 u Nisu bice kasno, a oni nas teraju. Mi smo jako mali da bi mogli izdrzati pritiske sa dve strane. Jednom ce da pukne

  9. Gleni se dobro snasao i zapazio je bitne stvari ali nije uocio koliku nestabilnost celog Balkana bi izazvale nesuglasice na Kosovu.

  10. Kako nece biti depresivan?Hoce sve da zna, sve da radi, da niko nista ne pita, da nikome nista ne odgovora, da ga ne kritikuju, da ga svi vole da o svemu presudjuje i ……..Dobro je pri pameti.

  11. Pa, normalno, kad je Rama pod tabletama za smirenje, pa se Vucic sekira da se nije predozirao..

  12. Vucic realno sagledava situaciju i svestan je da ce veliki mocnici pre stati na stranu albanaca nego nasu!

  13. Loše okarakterisano stanje premijera. To ne treba da se dovodi u vezu sa depresivnošću, već je jasno da je i suviše zauzet i zabirnut rešavanjima svega onoga što se stavlja ispred njega. Istinska zalaganja su očigledna, tako da je nasuprot optimizmu depresija neadekvatan termin.

  14. Ne znam bas da li je nas premijer depresivan ali znam da se svaki dan suocava sa ozbiljnim pokusajima destabilizacije u regionu,a ipak ocuvan mir i stabilnost.

  15. Eto to smo izabrali 2012. Da budemo u ekipi sa Albancima. Tu nas vide i guraju moćnici koji drže radikale na vlasti. Sad smo mi i Albanci najveći narodi na zapadnom Balkanu. Privredni procvat kroz saradnju sa najsiromasnijima u Evropi. Kakav jad i beda.

  16. Pa naravno da je depresivniji kad koristi lekove sa kineskom aktivnom supstancom koja je kudikamo razblažernija od zapadnih originalnih pandana. E sretna Srbijo daleko ti lepa kuća. Ko je u njoj živeo ni večnost mu neće teško pasti…

  17. Neka odigraju basket, jedan na jedan, pa da vide kako depresivni dere jarca. Ko da je normalan. Musa i kesedžija.

  18. Vučić i Rama će zaista učiniti sve da se odnosi dve države zaista poboljšaju, pronaći će zajedničku sardanju na infrastrukturnim projektima.

  19. Sa moje tačke gledišta, mislim da se ne može reći da je Vučić bio depresivan, nego ozbiljno shvata svaki zadatak.

  20. Slažem se sa, konstatacijom, da su Vučić i Rama svesni koliko su važni odnosi Srbije i Albanije, za ceo Balkan.

  21. Mi bez A.Vucica bi bili u grobu , jer smo vec ziveli u pakao ! On i njegova politika je nas spasio!!!

  22. Vucic samo ozbiljnije shvaca problemtiku odnosa Srba i Albanaca i uopste odnosa u regionu.

  23. Pa ko ne bi bio depresivan da se stalno bori sa nepravdom i ucenama,Vucic je pravi lider koji je srcan i istrajan i ne sumnjam da ce se izboriti sa svim nedacama koje lome nasu zemlju.Samo hrabro narod je uz njega.

  24. Ne radi se o nikakvoj deprisivnosti Aleksandar Vucic kao odgovoran drzavnik vodi racuna o buducnosti gradjana Srbije. Srbija ima uspeha u mnogo cemu, pre svega u ekonomskom rastu BDP i pravljenju kvalitetnije buducnosti gradjana.

  25. Umesto da pomognu Srbiji, oni svi gledaju da napakoste čoveku koji se svim snagama bori za svoju državu i svoj narod.

  26. Pa naravno da je zauzeo ovakav stav….sta treba da izigrava veselog majmuna a stanje krajnje alarmantno i neprijatno. Da se poneo drugacije…opet bi komentari bili u stilu sto sre tako poneo kad mu se drzava cepa i sl. Svetu se ne moze ugoditi…pogotovo dokonom i kriticki nastrojenom.

  27. Nije Vučić depresivniji od Rame samo je realan čovek koji zna kako se situacija u Evropi može odraziti na njegov narod i državu.

  28. Oba lidera su pokazala spremnost da uprokos svim preprekama održavaju dobre odnose između njihovih država zarad bolje budućnosti naroda.

  29. Dva najbolja teksta vezana za dolazak Edi Rame, napisali su Radivoj Cveticanin.novinar i kolumnista i Mrdjan Bajic, vajar objavljena u prilogu u petak 14.10.2016.godine. Steta je za citaoce Danas-a /koji nemaju stampano izdanje Danas-a/ ako tekst nije objavljen u online izdanju.
    Jedan drugaciji premijer i jedna drugacija Albanija.

  30. Једини он се плаши АВ-а и тако лепо га избаци из такта,да је аца-гебелс на ивици слома!Браво!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.