Glišić poručio Stefanoviću: Majstore kako je moguće da je tvoje ministarstvo prisluškivalo Vučića, odgovorne u zatvor

Ostavite komentar


  1. Sve činjenice i okolnosti u vezi prisluškivanja predsednika države moraju biti istražene i krivci kažnjeni po zakonu da se takve stvari ne bi više ponovile.

  2. Da,da robija i to svi zajedno sa ministrom da robijaju. Strašno. To nema nigde na svetu, da kriminalci vode i imaju državu

  3. Gospodo, ne znam šta je tu čudno. Od Tita na ovamo postoji služba koja prisluškuje sve u vladi. Zbog toga da ne bi slučajno ili namerno odao nešto što je državna tajna. I to svi oni iz vlade i znaju. Vaša uloga je isključivo dezorjentisanje ljudi, da biste mogli da sprovodite ono što vam se naloži. Bednici.

  4. Majstore, Vulin kaže da nije prisluškivan Vučić, nego da je Vučić razgovarao sa licima na merama. peisluškivanja.
    Eto kako pošten čovek može ni kriv ni dužan da ima problema.

  5. Svaki dan koji prođe bez reakcije nadležnih organa po pitanju prisluškivanju predsednika Aleksandra Vučić udaljava građane Srbije od istine.Sve činjenice i okolnosti u vezi prisluškivanja predsednika države moraju biti istražene i krivci kažnjeni po zakonu da se takve stvari ne bi nikada više ponovile.

  6. Znači nije problem što je komunicirao sa licem na merama ni što je to lice slučajno nacista koga su čak i kandidovali na predsedničkim izborima. Pa dajte da čuje javnost o čemu su pričali pa će se znati ko je kriv. Oni koji su prisluškivali ili oni koji su prisluškivani.

  7. Vučića u ćorku, ispitati sve do kraja..ko zna sa kojim kriminalcima šuruje.

  8. Zamajavaju nas glupostima dok Kurti na Kosovu uvodi kosovske tablice za sever, dok preuzima upravljanje Gazivodama i nameće Srbima da mu plaćaju struju, dok cene divljaju i kupovna moć pada, dok država mesrcima ne može da okonča izbore i formira vladu, dok nam se firme zatvaraju i radnici ostaju bez posla, dok nam javni dug raste, dok se EPS zadužuje stotine miliona evra, itd

  9. Kako samo revnosno koriste šefovu rugalicu „majstore“…i ovi i ovakvi vladaju Srbijom više od decenije …ceo su mi život upropastili radikali i socijalisti. Ustvari,nisu oni krivi što je narod polu i nepismen u većini i dašta ove hohštaplere i secikese . Tuga.

  10. @Realan. Ala ste ga izmešali i povezali u galimatijas nemoguć. Naročito me dojmilo to što će neki konačno početi da plaćaju utrošenu el.energiju kao i sav ostali svet.

  11. Zato sto su prislusjivanjem velje nevolje i njegovih dosli do glavnog organizatora svih zlodela koja su zqladesila ovu zemlju a to je tata vucic.

  12. Dragan: Verujem da će nadležne službe sve to ispitati i krivce privesti licu pravde.

  13. Samo još to pitanje da rešimo pa smo definitivno najbolji na svetu jer ne postojo više ni jedan problem.(male plate-rast cena- školstvo-medicina-odlazak mladih-migranti)…i da kriminal.

  14. Sta je vas bajni predsednik vucic pricao 1500 puta sa kriminalcima koji su prisluskivani iz raznih razloga.Da ga slucajno ti divni ljudi nisu obavestavali o zajednickim interesima i planovima.Eeee bando sns kriminalna organizacijo bez obraza !Sram da vas bude sve pokradoste pretvorili ste ovu zemlju u vasu firmu na celu sa AV
    .PRVO ON U ZATVOR A ONDA OVA BURANIJA VULIN,HRKALOVICI,STEFAnovvici itd
    ……

  15. @papagaji Ko je nama “ papagajima“ upropastio život? U pedesetim nas isterao na ulicu,rasprodao i opljačkao imovinu s, mukom stečenu u ime demokratije uvukao špijune i secikese u sve pore društva i sada kao kameleoni menjaju boje i partijsku pripadnost,množe se kao amebe,rasturaju ovu napaćenu državu?Posle mi ne pismeni oni pametni!Dos je rekao svoje i završio svoju priču u Srbiji i nikad više.Ko se jednom o peče i na ‘ladno duva ma koliko bio pametan i pismen!!!!!

  16. Glišiću to što pitaš je nebitna stvar, nego ko je ubio Olivera

  17. Ako na ove optuźbe, drźava ne reaguje.Sta mi SRBI traźimo u ovoj drźavi. Bolje onda se iseliti i otici kulturno stoicki i reci ovde vec nista ne funkcionise.POZDRAV ZA SVA VREMENA.

  18. e jadna li si državo kada ovakvi nepismeni likovi vode politiku.Ovaj Glišić ne može da sastavi prostu rečenicu da ga čovjek razumije,čovjek je potpuno nepismen,sramota je slušati ga na tv mali mu je spektar riječi koje koristi,tako da jadan ne može da sastavi smislenu rečenicu da liči na nešto.

  19. Ma majstpre nisu prsisluskivali predswdnika nego se predsednik upecao u razgovor sa osobama.koje su zakonito prsluskivane.

  20. Stefanović da ima iole obraza I karaktera podneo bi odavno ostavku…..ili ga Vučić zbog nečeg štiti?????

  21. Prisluškivali su druge koji su od inreresa za pravdu a AV.je uglavnom zvat mene mogu da prisluskuju do mile volje.

  22. I tako sve dok tata AV, AV jednom ne drekne: a sad’ je deco dosta, trk svako u svoje coše.

  23. Darko Glišiću,tebi izgleda nije jasno,nije Stefanović prisluškivao predsednika ne go kriminalce,a on je sam upadao u vezu.Darko,ne bruka više Ub.

  24. Svaka ti je na mestu druže Gličiću, svi na robiju i ti zajedno sa njima da vas ne gledamo više koliko ste se smučili narodu.

  25. Mislim da se plagijatori igraju Tita i Rankovića!? Kako god, loše to rade!

  26. Istorija ce pokazati da vecih izdajnika nije bilo u skorijoj istoriji Srbije od ovih prepakovanih radikala,postenjacina i kvazi srba

  27. Glušiću,nisam vidio ljigavca većeg od tebe.Poltron,podrepna muva…ubio bih se kad bih egzistirao tako kao ti.ODVRATNO!

  28. Geometru,nešto loše opserviraš.Treperi ti vizura…šta je s tim tvojim instrumentima?

  29. Čekaj „kume“, doćićeš i ti brzo na red, a tek će tad biti bruke, koliko nisko si pao. Što manji moral viši položaj. Nikad i ni u čemu ti nećeš biti majstor, zato ćuti “ jer kaki si, nisi ni za di si.“

  30. Desiće se ništa. Trese se planina a rodiće se miš ! Neće biti dovoljno dokaza, zamrsiće nešto, otvoriti novu temu da se ova baci u senku i….. Ćorak. Kao i uvek. Pa i do sada je tako bilo. Da je zakon po volji do sada bi se sve znalo i pala bi presuda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.