Godišnjica predsedničkih izbora na kojima je izgubio Slobodan Milošević

Ostavite komentar


  1. Ništa Milošević nije izgubio,izgubili smo mi…obećavali su nam 2000.med i mleko,sve besplatno,kao i danas,pa smo umesto meda i mleka dobili jad,čemer i besplatne otkaze,a med,mleko i kajmak su pokupili ovi što nam opet to nude,samo sada ih narod neće.

    1. Ljubiša, gde to ima sve besplatno?
      Dobili smo na primer da se na benzinskim pumpama ne prodaju saksije a benzin se kupuje ne flaše………………………………………………………. Deca nam više ne idu da ginu za ne znam šta…. i tako……………..

      1. To je kod nas problem, vecina gradjana ima pamcenje kao zlatna ribica. Zato nam se desila ova nazadnjacka bagra.

    2. SPS je izgubio izbore za Skupštinu Srbije. Slobodan Milošević nije izgubio od Koštunice na predsedničkim izborima. Zato je zapaljena Skupština, dok su spaljivani glasački listići.

  2. To je veliko znak pitanja da je izgubio izbore prevaranti su lagali kao i danas što hoce da urade.

  3. Zanimljiv mi je detalj koji niko od novinara nije istražio, šta su pripadnici surčinsko-zemunskog klana radili u rudniku Kolubara neposredno i tokom štrajka kada je pola Srbije bilo bez struje i Beograd…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.