Gojković o Nogu: Za račun raznih inspiratora kontinuirano rade na destabilizaciji Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodin Nogo je pozivao za upad u skupštinu,a onda se naprasno izgubio posle suzavca.Da bi sad na bezbedonoj distanci svako veče sada šepurio preed skupštinom sa utopstičkim idejama.On me podseća na Vuka Draskovića kad me je sa balkona hrabrio dok smo gutali suzavac.Dakle,Nogo je trebao da štrajkuje glađu ispred katzamata gde su zatvoreni mladi ljudi.Prvo je tražio samo 30000 ljudi da obori AV,a onda je podigao cenzus na 150000!!Valjda nezadovoljan količinom suzavca sa istečenim rokom.Nisam bot ničiji,ali sve mi Nogove ideje liče na zafrkanciju koje pogoduju AV u.Od upada u tv,skupštinu,vešala,testere,zar nije i vama dragi gledaoci malo hm…

    1. Meni je odavno jasno sta radi Nogo i kome to ide u prilog jos od vesala. Medjutim kad god sam poslao komentar o tome, on nije bio objavljen.Vi ste to razoblicili jedan na jedan. i to nije samo malo hm, to je veoma veoma ozbiljan hm.

  2. Nogo je Vučićev čovek,jer ko normalan okreće prema Skupštini pušku pa makar bila i igračka .Npgp ima za cilj da obesmisli svaki pokušaj mirnih protesta običnog čoveka.

  3. Ovo je kao napadanje Noga da bi se satro javnosti prikazalo da je on ljuti opozicionar, a ustvari je njen kolega. Isto kao sto je satro bio priveden da bi se skrenula paznja kako to da je stajao iza ledja policiji a nije mu falila dlaka sa glave.

  4. pa što ga ne uhapsite ? ah da pa on je vaš i radi ono što mu kažete kako bi sve svalili posle na pravu opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.