Gojković o Nogu: Za račun raznih inspiratora kontinuirano rade na destabilizaciji Srbije 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je danas da su „oni“ koji su sa pejnt bol puškom u rukama došli ispred parlamenta, „ozbiljni u nameri da za račun raznih inspiratora, kontinuirano rade na destabilizaciji Srbije“.

Reagujući na istup samostalnog poslanika Srđana Noga koji je sinoć iz pejnt bol puške pucao na zgradu Skupštine Srbije, predsednica parlamenta je navela da „neki nikako da shvate da im je za dolazak na vlast potrebna podrška građana Srbije, a ne palice, kamenice i puške“.

„Dolaskom ispred Skupštine Srbije sa pejnt bol puškom u rukama i najavom nasilja jasno se pokazuje namera onih, koji ni do sada nisu prezali od brutalnog nasilja, da su ozbiljni u nameri da za račun raznih inspiratora, kontinuirano rade na destabilizaciji Srbije“, navela je predsednica parlamenta a preneo njen kabinet.

Ocenila je da su „uporni napadi na Narodnu skupštinu i nasilje koje smo nedavno gledali, kao i poslednje najave da će se te scene ponavljati, napad na demokratski izraženu volju građana Srbije“.

„Ne može niko nasiljem, haosom i divljanjem menjati demokratski izraženu volju građana Srbije. Neka se ne zavaravaju razni kreatori ovakvih planova da će bilo koga u Srbiji uplašiti i da će naša zemlja ustuknuti pred nasiljem i fašističkim metodama delovanja. Srbija je ozbiljna država, koja neće dozvoliti raznim uzurpatorima da ugrožavaju legitimno izabrane institucije i znaće da odgovori na sve izazove“, navela je Maja Gojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari