Gojković: Ova sednica bila prilika da se poslanici vrate u salu i iznesu svoj stav o Vojvodini

Ostavite komentar


    1. Pa za dva minuta koliko ti kao predsedavajuća dozvoljavaš govornicima opozicije ne bih se ni ja vratio. Pa eto sada imate više vremena za kvalitetnu diskusiju i za Marjana Rističevića. Kupajte se sada u jednoumlju jel vi i neznate niti podnosite drugačije mišljenje. Nemate više za govornicom ,,fašiste, lopove , tajkune, secikese“ čisti ste kao suza, sa sve rancem od 300 000 evra onih tatinih za kupovinu hotela.

  1. Sta bi stobom Majo , pa ti si se preobrazila, menjas d…. da nekazem cud, opet izglasate sta hocete, briga vas za opoziciju, , ionako opet SNS-ovci lupetaju protiv onih koji nisu u sali, samo izmisljaju neke lopove, a vazno je da imate hrabrosti ime da im pomenete, sve lepo nauciste od AV

  2. Gledao sam zasedanje skupštine, dva dana. Činjenica da je oredstava, sa glavnim glumcem Nenadom Čankom, dobro odigrana. Ipak mi nije jasna zašto je prihvatio tu ulogu, u tragikomediji. Toliko su svi dobri prema njemu, da je prosto neverovatno, ni jedna uvreda, ni jedna laž, ni jedna psovka. Pošto su iz SNS rekli da će odbaciti predlog gospodina Čanka, nije mi jasno dalje nastavljanje serije. Moram pohvaliti glumu članova SNS-a i naročiti SRS-a. No mislim da je kasno, niko više ne veruje u iskrenost glumaca. Nenade, baš me interesuje šta si dobio za glavnu ulogu. Pare, imovinu, ili….????

  3. Oduševim se kad preletač kritikuje prethodnu vlast, a bio/bila je deo te vlasti. Kako li se vrši to resetovanje sopstvene, ne tako davne prošlosti?

  4. hahaha, još jedan promašaj SNS. Cilj sednice je bio da se deo opozicije koji je govorio da će se vratiti u skupštinu na sednice sa važnim pitanjima vrati i da se na taj način napravi razdor među opozicijom. no ispali su smešni i samo su nam dali još jedan dokaz više da je čanak njihov omiljeni „opozicionar“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.