Gojković "počistila" sramna saopštenja Vukosavljevića sa sajta ministarstva 1Foto: (1.) FoNet/Aleksandar Levajković - (2.) Ministarstvo kulture i informisanja

Na sajtu Ministarstva kulture i informisanja više nema onih sramotnih saopštenja koja je više puta medijska zajednica tražila da budu povučena, piše Veran Matić na portalu Javniservis.net.

Raspitujući se o skidanju saopštenja koja je Vladan Vukosavljević pisao protiv novinara i ljudi iz kulture, Matić je saznao da je nova ministarka kulture i informisanja odlučila i da se povuku sve krivične prijave koje je prethodni ministar podnosio.

Maja Gojković je rešila da prvo počne sa čišćenjem onoga što je izlog ministarstva. Čekamo dalje korake u kulturi i informisanju da procenimo da li je na dobrom putu, napisao je Matić

U tekstu „Treba da se čisti“, Matić ističe da je dobro što su sporna saopštenja nestala sa sajta rfesornog ministarstva, „ne zbog ministra, već zbog svih onih časnih koleginica i kolega, kao i mnogih drugih, koje je uvredio i oklevetao bivši ministar“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari