Gojković: Politika Saveza za Srbiju promocija nasilja

Ostavite komentar


  1. Zamena i nametanje laži za istinu u javnom diskursu, kao i opšte zamešeteljstvo kad kod je nekakav problem u društvu aktuelan stara je i ogoljena politika ove bolesne porodice iz vlasne nam familije. Dokle tako? Zar zaista mislite da građani Srbije većinski nisu prozreli vaše bolesne namere da po svaku cenu ostanete na vlasti i da za to koristite sve metode i gotovo sve medije. Šta želite da izazovete ovakvim postupanjem? Možda srdžbu naroda do takvog stepena da nećete moći ni vi ni narod da ustuknete nazad i da je konačni sukob sa ovim ludilom jedino rešenje a onda ćete oplakivati sudbinu

  2. Ti kakva si, oni kada dodju na vlast, ti ćeš hteti kod njih. To je Maja Gojković.

  3. Ti kakva si, kada oni dodju na vlast ti ćeš hteti kod njih. Preletačica Maja.

  4. Nervoza je velika to se vidi sa pinka i ostalih propagandnih sredstava informisanja sns.Strah vise ne živi ovde.Gospodo neoradikali narod je svestan vašeg zuluma i polako se budi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.