Goran Ješić: Nismo u redu za čestitanje

*Sanda Rašković Ivić: Nisam pozvana, protokol je pokušaj amerikanizacije *Zoran Krasić: Ne idem, nemam jednobojnu kravatu *Čedomir Jovanović: Neodlazak odraz nezrelosti, a ne snage opozicije
Poslanik opozicije objavio uputstvo za svečanu inauguraciju Vučića u Palati Srbija

Ostavite komentar


  1. Nepismeno i, moram reci, nekulturno "uputstvo" je prava slika mentalnog sklopa ljudi koji vode ovu zemlju.

  2. Nista Merkel, nista Putin… Uglavnom dolazi rodbina, komsije i ovi kojima smo poklonili neku zemlju da rade sta im je volja pa dolaze na deciji rodjendan u igraonicu jer se deca raduju

  3. Što se konteksta u navedenom komentaru u vezi inauguracije predsednka R. Srbije Aleksandra Vuća treba podsetiti poslanika opozicije Gorana Ješića da je imao priliku da, u svoje vreme, reaguje i na apsoluno poniženje prof. beogradskog Univerziteta od strane JP Vojvog preduzeća Vojvodina šume (dopis br. 798 od 19.02. 2013. godine), u vezi projekta koji je podržao Pokrajinski sekretarijat na čijem je čelu bio, a J.P. Vovodinašume nije dalo podršku. U navedenom dopisu JP Vojvodinašume prof. beogradskog univerzita u krajnje ponižavajućoj formi uskraćena je podrška za istraživanja na odobrenom projektu-"jer takve aktivnosti na projektu nisu bile predviđene godišnjim programom poslovanja J. P. Vojvodinašume", ali su prof. beogradskog Univerziteta istraživački objekti stavljeni na raspolaganju od 7 do 15 časova". Prof. beogradskog Univerizita je pod naloženim uslovima izvršio istraživanja po odobrenom projektu bez podrške J.P. Vojvodinašuma i podneo izveštaj Pokrajinskom sekteratarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo br. 01-10918 od 23.12.2013. godine sa odobrenjem dekana Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.