Gotovo jednoglasno nepoverenje Nebojši Stefanoviću?

Odbori Srpske napredne stranke širom Srbije, prema nezvaničnim navodima, izjašnjavaju se o poverenju u dosadašnje najviše rukovodioce

Ostavite komentar


  1. Jedna od stvari koja mi nikako nije jasna je da glasam po nečijem uputstvu i to o stvarima koje mi nisu jasne ! Kakvi su to ljudi , koji to prihvataju , da mi je samo znati ? Verovatno što sam ovakav , kakvog me Bog stvorio , nisam ni mogao da se bavim prljavim pslovima koje vrše političari , nego samo prirodnim naukama , ili kao sada , poštenim čobanskim poslom .

  2. „Ne zaboravite, ovo su vremena kada je dovoljna jedna pogresna rec“. Ponovo vreme INFORMBIROA i Golog otoka.

  3. Da je Nebojsa Stefanovic iz Montenegra,verovatno bi ostao na vaznim funkcijama?

    1. Pre će biti da i Vesić odlazi. Pad popularnosti SNS-a je sada već očigledan, izbori u Zaječaru su to pokazali, a evo i danas ovde na portalu imate vest da su u nekim manjim mestima na izborima za savete mesnih zajednica prošli samo kandidati opozicije. Ta stranka više ne može sebi da priušti da toleriše članove koji joj urušavaju rejting, tako da se ja ne bih nadao unapređenju da sam na mestu Vesića. Što se tiče Stefanovića, priča se ovde-onde da bi on mogao da doživi sudbinu Tomislava Nikolića, ali ja se ni u to ne bih pouzdao s obzirom da se u međuvremenu desio slučaj Jutka, mislim da je vrlo realno da se nakon što bude pušten niz vodu i Stefanović vrlo brzo nađe u zatvoru kao neko ko previše zna i previše smeta. Na njegovom mestu ja ne bih ćuteći čekao da vidim šta će se na kraju desiti.

  4. Šta li su sad smislili? Ovo denunciranje podseća na ona komunistička vremena čišćenja „mangupa“ iz njihovih redova

    1. Do juče ste govorili o prodaji oružja od strane Nebojšinog oca, prisluškivanje G-sin Vučića, a Nebojša ministar… a sada ga branite!!!???

      1. Znate zašto ga brane? Ako se malo poslužite psihologijom i „logikom“ jednog, /srećom manjinskog/ dela gradjana srpke nacionalnosti, biće Vam jasan ovakav neverovatan zaokret?! U glavama tih ljudi, stvorena je slika da Aleksandar Vučić MRZI gospodina Stefanoviča, što je sasvim dovoljan razlog da ga ovi očajnici prigrle i zavole. Medju tim ljudima, i Hitler bi bio popularan samo ako bi bio neprijatelj našeg predsednika. Uvrnuto ali, istinito.

  5. Uz bledunjave izjave o „imamo informacije“, „prica se“ i slicno, a sa iskrenom zeljom da se zamuti voda u glasackom telu Srbije, postavljam pitanje ko bi mogao da nastavi da popravlja Srbiju bolje od sadasnjih vlastodrzaca? Ako neko naivan tipuje na postojecu opozicionu „muckalicu“, ili je naivan ili je ne voli Srbiju. Kada menjamo nesto u svom zivotu trebali bi zadrzati dobre stvari koje smo stvorili, a ne rusiti i pocinjati od pocetka.

    1. Sve mislim da bilo cija smena untar sekte SNS ne utice na nas obicne smrtnike.Anemicni sledbenice provorodjenog su dobrovoljno birali svoju sudbinu. Inace me uopste ne iznenadjuje “ igranka“ koja se trenutno sprovodi jer su nam ponovo po ko zna koji put bacili kosku mi kao nesto raspravljamo, a sekta vlada i izvlaci iz svojih redova galeriju novih šlihtara. Dakle,bice nekih novih Nebojsa iz Beograda, spremni da se ponize ne bi li omastili brk…a mi i dalje tapkamo u mestu

  6. „Jedan od naših sagovornika, koji pripada SNS-u, kaže da je „neshvatljiva“ odluka njegove stranke da članovi svakog seoskog odbora u Srbiji sada na sastancima „pljuju“ ministre, tim pre što se povremeno ne pitaju ni o značajnim stvarima iz svoje lokalne sredine.

    Čovek je potpuno u pravu, stvarno je neshvatljiva odluka da isti oni od kojih se do juče prirodno očekivalo da kopaju oči svakome ko samo zucne nešto protiv Stefanovića, danas se od njih isto tako prirodno očekuje da pljuju tog istog Stefanovića!
    Ali sada kada im je jasno stavljeno do znanja da su svi oni samo stranačka mašinerija koja se aktivira na dugme iz Beograda, najneshvatljivija odluka će biti da posle ovoga i dalje ostanu članovi SNS-a.
    A, da, nije lako odreći se sitnih, a bogami i krupnih privilegija i koristi koje donosi članstvo u SNS-u. Treba biti čovek i imati kičmu, što ne može svako…

  7. Zašto onda nije sklonjena i lepa Darija, koju je Lončar probio na vrh.

  8. Mi smo narod ulizica i cankolisca lako je vladati nama. Potreban je samo korbac i ograda i to ona za cuvanje ovaca i mirni ko bubice zato smo kroz istoriju prolazili kako smo i prolazili a i dalje cemo izgleda istom kozjom stazicom. Fuj.

  9. 1948.. neka davna vremena..izjašnjavanje o rezoluciji IB. Prvo kreću od odluka seljačkih radnih zadruga pa nadalje..jedino je nepoznato gde će instalirati Goli otok.. Uteha je ipak da su izmedju sebe počeli da vade oči..

  10. Kao nekada, sasataju se organizacije Saveza komunista i osuđuju pojave, lica, filmove i romane koji im nisu po volji.

  11. Pisem ovde jer nema rubrike na kojoj bi terbao da komentarism. RADI SE O SASTANKU NA ,,BRDO BRIONIMA,,. U REDU JE DA SE SASTANES SA PREDSEDNIKOM NEKE ZEMLJE ALI KO JE djukanovic PA SA NJIM DA SE SASTAJES.KOLIKO ZNAMO A ZNAMO ON NIJE PREDSTAVNIK VLADE CG VEC TESKA OPOZICIJA,NEKONSTUKTIVNA ,VELIKOMANJINSKA.MINORNA,MARGINALNA…. SRA TI S NJIM IMA DA PRICAS. NE BRUKAJ NAS,JEDNISTAVNO MU KAZI DA NJEMU MESTO NIJE NEDJU VAMA I DA SE TERA SA SASTANKA.

  12. Kakvo skretanje paznje sa vecih problema koji nas okruzuju!!! Ovi politicari igraju rijaliti za Narodom a Narod ovce i samo bleje!!!

    1. @Pesterac ~ Iz iskustva znam da je ovca jedna od najglupljih životinja , no ipak Vam dajem za pravo , da smo mi , to jes’ narod još gluplji od njih , tako da vaša konstantacija , stoji !

  13. Pregledajte moke komentara I ne samo moke tapasce se iznutra premda je neprevazidjen manipulator Vucic Al to ne prolazi vise,pics polako Po svim savovima
    Predlazem bam da na poslednjih strani. Svakog dana objavljujete after a u naslovu da bude nekoliko karikatura g-,Dina CORAXA da moze da se vita u celoj Srbiji, posto se N-1 I nova mogu gledati na celoj teritoriji. Hvala unapred

  14. Ljudima je zaista teško ugoditi!Obojca Ministara su doprinela koliko su mogli.Ja imam penziju od 49000 din a Banka mi na ime kredita uzme 27000 ostatak je za hranu i plaćanje obaveza sve je to nedovoljno za jedan solidan život ali ne mrzim zbog toga Vučića

  15. Topli zec za dr Nebojsu iz Bgd.
    Tzv. Najbolji student PF neumorno radi na proizvodnji neprijatelja.

  16. Nebojsa je doktor nauka, i sad ga smenjuju oni koji nikada nisu knjigu u ruke uzeli. Nema pravde, nikako da obrazovani i strucni povedu Srbiju. Nesa je bio blizu…

    1. Specijalitet sns-ovaca. Doktorat bez diplome, ili sa falsifikovanom diplomom. Nebojša iz Beograda je kako sam reče na predavanja išao u Sava centar. Na fakultet isto takvog Megatrend dr-a Miće Jovanovića.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.