Građane prebrojavaju, zastrašuju i omlovažavaju: U petak četvrti protest Jagodina protiv nasilja

Ostavite komentar


  1. Opozicija je veliko dno dna njih niko više ne podržava. Njihova nasilnička ponašanja i laž nece niko da sluša i gleda. Gasite se polako žuta bando

  2. ime protesta je besmisleno, tako i treba da bude ni slucajno „protiv kriminala“ ili „zahtev za promenu feudalnog sistema“,nego tako da ne znaci nista, a ponovo se pojavljuju i zuti i novi zuti, da zauzmu svoje mesto u hijerarhiji hijena, pa posle bezanija

  3. Podrska progresivnoj Jagodini bez Js i Palme,bez Dacica i Vucica,bez Pinka i Hepija.Idemo u progres u EU kao civilizovan svet,da nas ne iskoristavaju ovi ruski vazali i sluge zlocinaca.

  4. Jagodina je do 2012. bila ruglo od grada i ekonomski na kolenima. Paraćin je bio velegrad za Jagodinu. Pogledajte Jagodinu danas. Ekonomski i u svakom drugom pogledu je jača i od Kragujevca i Niša. Pitam se koji moj onda hoće ova grupa što mlati praznu slamu po ulicama?

  5. Simbol srpskog beznađa i straha, zatrovanosti života šatorskom poludivljom kulturom nastala pod šapama jagodinskog sultana. Veliko i opasno zlo Srbije i glavni stub Vučićeve hegemonije! Hrabrost je izaći na jagodinske ulice pored Palminih odreda zla.

  6. „Građane prebrojavaju, zastrašuju i omalovažavaju“.
    Govorite tako u svoje ime, a ne u ime većine.
    Ja sam se tako osećao u vreme vlasti DOS-a, a bio sam protiv Miloševića i radikaljerosa. Demokrate mi pretile smrću zato što sam sprečio pljačkašku privatizaciju firme u kojoj sam radio. Demokratski, nema šta. Da li bi opet koristili te metode ako dođu na vlast? Nema sumnje, pohlepa im je u krvi.

  7. Bravo za hrabre Jagodince,nije lako pod režimom i pretnjama Palme izaći na ulicu i šetati sa jasnom porukom.Nažalost Palma ima i svoje opozicionare koji kritikuju proteste ali ne ùcestvuju već samo putuju sa Palmom po Egiptu i Grčkoj.Doci će i tome kraj,nadam se da je ovo početak kraja jednog bahatog režima u Jagodini

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.