Građanski front: Slučaj iz Kraljeva primer neljudskog odnosa elite oličene u SNS prema radnicima

Ostavite komentar


  1. SNS (sramota nad sramotama) je udruženje zločinaca, gadova, podlaca i moralnih nakaza. Ta odnarođena, korumpirana, profitersko-pljačkaška kasta planski i sistematski uništava sve vrednosti i promoviše nasilje, samovlašće i autokratiju. Zgaziti i uništiti takvu tiraniju najsvetija je dužnost svih poštenih i savesnih građana.

    1. Nema se šta dodati na ovo nego prileći na odgovoran posao i ovu pošast otresti iz naših života kao slinac iz nosa i to što pre braćo mila.

    2. Postovani ako si procitao tekst otkaz je dobio od JP Cistoca Kraljevo a ne od stranke SNS prema tome ne pisi nebuloze.Sto se tice samog cina smatram da je sraman i necastan.I ja takodje radim po ugovoru PP tako da nesto mora podhitno treba menjati,a agencije tj. Zadruge boli uvo za nas bitno im je samo da kaplje lova sa nasih ledja poz.

        1. Hahaha kakve veze ima direktor i stranka pitanje je jel covek ili necovek ja kazem da je necovek!

  2. Sauces familiji Kosovac. Ovakva sudbina ceka svakog ko je zaposlen od strane SNSa „na odredjeno“tj. po ugovoru. Samo tako SNS kontrolise zaposlene i primorava ih da glasaju za njih. Onog momenta, kad osoba vise ne moze da GLASA postaje VISAK i kraj se zna. Nemilosrdni, beskrupulozni,ne sazaljivi, bez srama i stida stupaju na snagu, strumfovi, i obracunavaju se sa ne pozeljnima.Takva nam je danasnjica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.