Građanski protest: Putevima Vesićevih ruševina

Ostavite komentar


  1. Jeste videli da je N1 unište.Emisija nedeljni pregled insajdera na polovini prekinut i prikazuju treće razrednu špansku sapunicu.Njihov internet nalog ne dostupan.Što se tičo ovog okupljanja ja imam veći broj na kućnom savetu.Gde su stranke.Ako bojkotuješ ne znači da bojkotuješ i narod.SzS smesta svi da podnesu ostavke zbog ne sposobnosti i da se izaberu mlađi,energičniji,ne kompromitovani.Devojke su bile u pravu totalni raspad 1 od 5 miliona.Menjajte naziv 1 od 5.Vama je izgleda divno kad vam je teško da izađete.Vi što „podržavate“ bojkot izaćićete prvi mogu se zakleti.Vi samo na tastaturi smete da trabunjate o bojkotu.Toliko ste jadni da ste postali statistička greška.

    1. Zelim da bojkotujem izbore I tako ce biti..Fela Mona porodica ce to uraditi..semi nekim metuzalema koji nekada nisu imali svoje Ja…unistili su vec nekoliko generacija unapred..pa sto ne bi i svoje unuke..Pitam sta ce biti sa brojem ispred nasih imena jer mi necemo izaci na izbore..ukupno nas 14..? Objasnite mi..!

    2. Da ste malo pismeniji, pa da se može razumeti: šta ste hteli da poručite ovim komentarom.
      Nije bitno koliko ih je, bitnije je da govore istinu i da su izašli svojom voljom.
      Naziv protestima je dao Vučić, kada je javno izjavio: da vas je 5 miliona, neću vam ispuniti ni jedan zahtev.

    1. A meni je muka od takvih kao si ti.Ti uzivas uz dobijeni sendvic i mozda jednu crvenu.

    2. Jeli Dunjče, kako tumačiš Komentar jednog od komentatora na B92 gde tvoj ljubimac kaže:
      „Nisam kukavica , ni plašljivac“ a ovaj mu odgovara:
      „Čime narod može da vam se oduži, proporcijama vaše veličanstvenosti?“ i dobije za par sati 1256 glasova podrške a negativnih samo 59. Nešto se slabo kotira u narodu taj tvoj gazda! A?

    3. Zanimljivo..sebicna osobo..ocigledno znate lek a recept drzite samo za sebe..Hajde budite otvoreno..posavetujte nas da se ne blamiramo..

    4. Danas su se predsednik A. Vučić , Patrijarh srpski Irinej, ministar N. Stefanović (kome više niko ne zamera nepostojanje diplome osnovnih akademskih studija i eventualnu trgovinu uticajem u očevoj prodaji oružja), ministar I. Dačić ( koji obećava već više od 3 godine da se smrt naših diplomata u Libiji mora razrešiti), sastali sa predstavnicima Srba iz BiH i Crne Gore. Održana je u Predsedništvu i ceremonija dodele odlikovanja zaslužnim građanima i institucijama, i potom je A. Vučić poslužio svojim gostima – pečenje. U međuvremenu, poginuo je radnik u Beogradu, kada je pao sa građevinske skele, sa velike visine na gradilištu, na mestu nekadašnje američke ambasade. A uveče je bio i građanski protest u Beogradu, čija aktuelna vlast ne skriva korupciju, gde je gradski saobraćaj poremećen i mnoge linije ukinute, i gde je Trg republike, čije je popločavanje koštalo više od 7 miliona evra, prekriven klizalištem, panoima Pepsicola avanture , a Narodni muzej jedva vidljiv. Bez obzira koliko je danas bilo prisutnih građana na protestu, jedino se bojkotom predstojećih i lokalnih i parlamentarnih izbora može osporiti legitimitet vladajuće koalicije i tzv. opozicije.

      1. Evo ja neću da glasam za Vučića. Želim da mi neko ovde kaže za koga da glasam iz tog saveza ? Jel zna neko od vas uopšte ko bi se kandidovao za koju funkciju iz tog saveza. Ne zna niko ,jer to ne znaju ni ovi iz tog Saveza. Sve stoji da uslovi života su ocajni, nema prava i pravde i sve ostalo što je ovde spomenuto. Ali zašto se onda ne izadje na izbore, eto makar Beograd da se uzme. Ne može jer niko od njih ne bi skupio ni 10% glasova, to je najveći problem i to i oni znaju. Ajde manimo se više tih glupih pričao kao bojkot će da obesmisli izbore i vladu i vlast. Hoće ,baš kako da ne. Pa evo i ovi iz Evrope su to sve videli, pozivaju se stalno na EU, ali nemaju nikakvu podršku upravo iz tog razloga, jer niko od njih nema nikakvu jačinu, a ni poštovanje u narodu, koliko god vi mislili suprotno. Pa na tim protestima su zakidali svoje protestante. Oni dobiju 4000 da daju po čoveku, a onda proslede 1500, a ostatak sebi u džep. I nemoj da mi se pale ovde i da mi pišu da sam bot i ovakav i onakav nego malo sedni pa razmisli da su sad izašli na izbore ko bi se kandidovao ako se uopšte i dogovore…

    1. Jesi li sigurna da znas gde se nalazis i zivis? Ako si sigurna, onda nije naodmet da te upitaju za tvoje misljenje? I ako nas ubedis da zivimo u zlatno doba a da mi to nevidimo i neregistrujemo, onda stvarno nema potrebe za bojkot???

  2. Nikada neću glasati za Vučića. Za Vesića mislim da je nesposoban lopov. Ali ako sti je argumentacija „frfljavi usplahireni patuljak“, onda vi i ja nemamo iste želje, a to je kulturna Srbija. Takve stvari se čuju samo u Informeru. Ne kritikujem ovde Danas, jer ste vi samo preneli, nego ovog čoveka koji je to izjavio.

    1. Koliko sam upoznat niko te ne prisilhava da glasas za Vucica. Nigde nisam procitao miti cuo da se to mora. Izbori su slobona volja da li zelis ili ne zelis da glasas. Ko ti brani da glasas za zvalavog Djilasa fasutu Obradivica ili skracenog Vuka Pozderca. Samo izvoli to je tvoje pravo kao sto je moje da iznesrm svoje misljenje o zutoj hobotnici koja nas ojadila od 2000 do 2012. Gori su id NATO pakta.

    1. Mislim da niste bili u prilici da čujete na nekom mediju te „izmišljotine i laži“ to što pišete je laž vašeg lidera koji se ne skida sa medija gde gostuje sa unapred postavljenim pitanjima.

  3. Nisam bio u Srbiji 3-4 nedelje – štap bi sa 1 od 5 miliona??? Ko su sad pa ovi???

    1. Pa zar ne vidis da su baner i logotip iz iste stamparije (kopirnice)?

    2. Neverovatno je da radi koje hemiske I obecanja ljudi veruju I dalje ovi lopovima koji imaju toliko afera da je normalna drzava svi bi bili u zatvoru.Bravo za dronove.

  4. Kužu idu tragom Vesićevih ruševina mnogo su mudri ovi novi 1 od 5 „miliona“. Trebalo bi im mnogo sati i dana da obiđu sve ono to ji on i oni uz njega izgradili. Vidim na slici i Lutovca pa što nije društvo poveo da pokaže šta je on i Điki izgradili u Beogradu. Slažem se sa Dunjom vreme je da prestanu da se blamiraju a naročito profesori univerziteta.

    1. A tebi je vreme za keksic i soljicu mleka pa na spavanje? Odmoris atrofirane mozak, pa kada ujutru ustanes, nastavis i budan da buncas i bauljas gluposti???

    2. Pero uhvati se štapa i lovi ribu, jer tamo možda možeš malo i da razmišljaš i šapćeš sebi u bradu da ovo što pišeš nije ni ljudski ni časno, jer sam znaš da javno moraš da pišeš i pričaš ono što ti Vučić naredi. Žao mi je takvih ljudi.

  5. Definitivno Vučić je već pobedio otpor koji se zasnivao na zajedničkom i potpunom polititičkom bojkotu,tako da ostane sam i jedini.Naprotiv dobićemo nešto najodvratnije što možete da zamislite.Opozicija će nestati sa političke scene,kao nekad Drašković i SPO,a mladost i obrazovani će naći način da svi odu i zauvek.Vlast će se jedno vreme održavati na izbeglima sa Kosova,Bosne,Crne gore,pre nego pobegnu i ostave iza sebe preoranu,prezaduženu Srbiju bez radno sposobnog stanovništva.!

  6. U startu se znalo ko će vremenom da izda bojkot,koji je opravdan samo ako je potpun i nepopusljiv.Dakle svi vi koji živite pošteno od svog rada,spremite se za postepen nestanak.

  7. Pa, ništa gluplje nije mogla ova nazovi-opozicija da uradi, pa u Beogradu da ste izašli na izbore i dobili to bi bio ogroman udarac za Vučića da izgubi zlatnu koku, i ne bi smo gledali Vesića više, ovako im vi dajete još 4 lagane godine pljačke Beograda i države uopšte jer se pare za Beograd u stvari crpe iz ostalih opština i gradova širom Srbije.

  8. Veoma malo fekalija dovoljno je da zatruje vodu, zemlju, vazduh, ….a ovde toga ima mnogo!

  9. IT. izgleda da ti samo vređanje ide od ruke, to je tvoj domet, žalosno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.