Gradonačelnik Novog Sada podnosi prijavu protiv Vučića zbog Jovanjice

Ostavite komentar


  1. Sut sa rogatim ne moze.Vucic nema toliko para ali zato ima vrhunski poligraf na solarnu energiju.Niko mu nista ne moze?!Pomazu mu veliki izvoznici-kanabisa….!

      1. Samo sam jos u dilemi,da li kad se zavrsi ova agonija sa tobom i kad sjases sa grbace ovom narodu….da li da te smestimo u ludnicu ili zatvor.

    1. Ova svojevrsna, nesvakidašnja, nisko-prizemna, neubičajena, nesuvisla,………..sprdnja sa podanicima, zaista prevazilazi sve oblike humanosti.

      1. To je podlije nego sto mislite, procenio je da ima sanse da ga povezu sa kriminalnim radnjama pa unapred nastoji da odbaci tuzbu dok jos ima kontrolu nad tuzilastvom i policijom.
        Dokaz da treba istrajati u trazenju krivicne odgovornosti.

    2. Vrana vrani oci ne vadi…ili mozda ipak vadi? Bogami obojica imaju putera na glavi,stosta su delili,pa vreme je da dele i zatvorsku celiju,cigare i stosta jer dosad jedan drugom iz zadnjice nsu izlazili,pa sta se desilo Bogati???

  2. Od svega je najsmesnije sto u vezi Babica, Vucic upucuje na Vladu. Iako je svima jasno da on vodi istu, a ne fikus premijerka!

  3. Može, pod uslovom da istragu sprovede ona evropska tužiteljka poreklom iz Rumunije.

    1. ili da se ti preselis u Rumuniju? i vas 5% koliko vas ima, i svi srecni i zadovoljni… vi u EU, tamo vam je ocigledno bolje, mi jadni i bedni ostajemo ovde da se razvijamo… i mi necemo nikada kod vas u rumuniju, vi nemojte da se vracate ovde, i eto resenja…

  4. Kaže predsjednik: “ja para nemam…”. Da li da sakupimo solidarnu pomoć i pošaljemo mu, da se ne osijeća loše. Jer mnogo radi, kako on kaže za “narod”.

  5. Mislim da bi onda trebalo da prijavi i sebe, jer Novi Sad bruji o tome kako se njih dvojica gotovo svakodnevno nalaze, dok Mirovića nema u njihovom sruštvu. Tako je Vučević izabran kao prava osoba za ovu prijavu. Comedia del arte!

  6. Kriješ se iza naroda. U stvari to svi diktatori i slabići i rade. Još malo, sudiće ti se

  7. Ma naravno da je sve laz u vezi njega i bate. Naravno da on nema para a ovi imaju ne izmedju 20 i 30 milijardi ( ovo samo lud moze da kaze a jos ludji poveruje ) nego imaju vise jer je od ove izjave prosao jedan dan. Sendvicari citaju i klimaju glavom.

  8. Imaju 20 – 30 milijari evra. Nisam znao da nasi ljudi spadaju medju najbogatije ljude na svetu.

    1. Znam da je Miskovic prodao „Tempo“ i „Maxi“ za 970 miliona evra. Znaci malo manje od milijarde. A to mu, priznacete nije sav kapital kojim raspolaze. Tako da njih trojica, cetvorica, hm….

      1. A tvoj vučić i bata nisu za ,,hm“ ? Oni ti nisu razlog da mućnes glavom pukovniče, samo djilas?

    2. Ima jedan problem, gde i kada je ta informacija izrečena?
      A o prvoborcima petooktobarske revolucije i novokomponovanim bogatašima ne treba ni jedna.

    3. 20 do 30 milijardi imaju Djilas, Miskovic, Solak? Mozda imaju i vise, Pretsjednik sve zna.

  9. Staviš pod kontrolu sve, policiju učlaniš u stranku celu,kompletno tužilaštvo postaviš iz kruga podobnih poslušnika i na kraju postaviš svoje stranačke sudije koji sude po diktatu.
    I onda glumiš poštenjačinu i hrabro pozivaš članove stranke da „kao“ podnesu krivičnu prijavu protiv tebe“ a ti ćeš „kao dokazati da si nevin. I ondaistragu vodi tvoja Zagorka koja radi na taster, podatke prikuplja tvoj Neša diploma, a ako dođe do suda a neće, sudija se izvini što je morao da te deranžira i dodeli ti odštetu. Da nije smešno bilo bi žalosno.
    A mi smo “ kao“ svi ovce.

    1. Ne znam što me ova vest podseća na onu izjavu onog, jadnička, vojnika JNA u Sloveniji: „Oni nas, kao, napadaju, a mi se, kao, branimo“!

  10. Sta ovo znaci: da ce clan SNSa da podnese tuzbu protiv predsednika SNSa i njegovog brata zbog afere Jovanjica?! . Dogovor je :“Ti Vucevicu podnesi tuzbu, mi cemo na nasem sudu i pred nasim sudijom dokazati nevinost, platicemo ti sudske troskove sto ces izgubiti spor, a mi cemo ucutkati tako opoziciju i izaci cisti iz ove afere.“
    Los im je i providan scenario. Ja predlazem Aleksicu da on tuzi, Vucica i brata, Vulina, Babica, Koluvijinog kuma , i sve koji su upleteni u aferu i da na sudu iznese sve dokaze kojima raspolaze , o umesanosti vrha vlasti u sve ovo.

    1. Normalno da se clanstvo pobunilo. 650 kg pripremljene droge za 650000 sendvicara je po 1000 grama za svakog kao nagrada za dati glas to i nije neka kolicina, Dijele im „travu“ kao duvan. Kako bi drugacije i drzao podanike u delirjumu.

  11. U velikom si problemu,gubiš živce i ne znaš kuda udaraš?Imaćeš ti svoju istinu o Jovanjici(za sada,ali moraš da objasnić kako se u Srbiji proizvode tone marihuane i derivata i distribuiraju po Evropi sa lažnim podacima,bez obzira na učesnike?),a šta ćemo sa Krušikom,tatom i sinom Stefanović(diplome,zaposlenja,oružje,laži),šta ćeš sa Rusima(i Krimom),naoružavanjem,Šiptarima koji neće da pričaju sa tobom,EU,izbornim uslovima koje ti traži Evropa,šta ćeš sa ovim gladnim narodom….?Probao si da vaćariš i na zdravstveno stanje,pa ne ide,mnogo nekog briga,pravio demonstracije protiv opozicije,lagao,lagao?Ali ,izgleda ,kraj je blizu.

    1. samo jos prostituciju nisu stavili pod svoju kontrolu.
      drogu, kocku, oruzje, reket preko raznih inspekcija odavno drze

      1. Kako nisu stavili prostituciju pod kontrolu? Pa ko onda radi u ministarstvu spoljnjih poslova?

      2. Ko kaže da nisu? Šta misliš čemu služi „omladina“ stranke? Svi strani političari koji dolaze obožavaju „beogradski noćni život“, svejedno dal su gay ili straight.

      3. Ako je prostitucija ostala slobodna, evo ja sam zainteresovan. Možda bi tu moglo nešto malo da se zaradi. Mada sumnjam da je to polje industrije ne pokriveno.

  12. Vucevic tuzi Vucica, kakva ideja, svi znamo da nekom ko je oslobodjen ne moze dva puta da se sudi za isti postupak, sada dostave nistavne dokaze i to je to… Tako moze za svaku glupost da ga tuzi po jedan drugar…

    1. Ako tuzba bude za gajenje, naredna moze za distribuciju. Gde ima volje, ima i nacina.

  13. E, pa ovo je vrhunac cirkusa. Gradonacelnik Novog Sada podnosi tuzbu protiv brace Vucic! I cestitke Djilasu i nabrojanima na tim silnim milijardama evra a da nisu jos u zatvoru. ZASTO, Vucicu?

  14. Jedino što imam to je narod koji veruje u „moju istinu“(sic!). Poligraf će sve razrešiti. A zašto Babić nije razrešen dužnosti? Pitajte vladu to je izvan moje nadležnosti. AAAAA!? Ahahahahahahhahaha. Sjajan humor pun cinizma i Pajtonovci bi mu pozavideli.

  15. Kakva farsa. Ovi misle da su baš svi u ovoj nesretnoj državi budale. Biće na kraju da su manji od makovog zrna. Beda ljudska.

  16. Preko 1000000 evra otpisane struje, preko 1000000 evra izvoznih subvencija, 65000 biljaka marihuani starih i 5 godina e pa precedniče ako si pošten onda te ništa ne sprečava ko je taj koji je toliko moćan da to obezbedi. Sva priča bez pominjanja imena je žestoka farsa i spin

    1. E sad marihuana starija od 5 godina, još malo pa će ispasti da su to alge iz Panonskog Mora? Jedino je nezgodno što se to dešava u periodu “novije srBske istorije“, koja kao što svi znamo je počela 2012.god. Na onu slobicinu drogu iz trezora Komercijalne Banke smo već svi zaboravili…

  17. Čini se da je bolest baš uzela maha. Prosto..kako da ti ga ne bude žao,jer lek za ovu grupu bolesti ne postoji. Možda neko tihovanje u planini,medju borovima,svež vazduh,šta ja znam?

  18. Pravo kaže.“Ne dvaput o istom“ , tako da u slučaju pokretanja postupka po prijavi Vučevića , ne može se ponovo i na drugom sudu pokrenuti postupak o istom delu za ista lica .Marketinški dobro , a pravno mudro donesena odluka kako bi se preduhitrili drugi koji bi sačinili ozbiljniju prijavu.Ipak imaju veliku rupu u priči , a namerno neću napisati koju jer se sami setiti neće(verovatno ne znaju).

  19. Pozurio AV da sam sebi organizuje namesteno sudjenje… da ga posle ne cimaju za nesto sto je vec presudjeno u njegovu korist… a narod naivan pa ce da se primi … nece da moze!

    1. Da, ako se ne varam ne mogu ti dva puta suditi za istu stvar.
      Obezbediće sebe i brata.
      Mogu da se kladim da misli da je genije.

    1. Opušteno, samo je, u njegovom prepoznatljivom stilu, dodao po 1 (jednu) nulu i eto ti zabave. A, …….šta tek misliš koliko bi puta morala da pročitaš da je sve to izrazio, kako dolikuje državniku svoje zemlje, u (domaćoj) valuti koja je, valjda, još uvek na snazi?

  20. Može li neko da objasni zašto AV najstrašnije prolupa baš subotom? Prošli put je završio u bolnici, a i ovo sada je… I zašto se to dešava baš subotom, apoteke još uvek rade?

    1. Pa, vidi, i ti bi uredno prolupavao svake subote, kad bi u proteklih pet dana doživeo nekih 2-3 pokušaja atentata i bar jednu špijunsku aferu, a uz to znaš da te nezahvalna opozicija diše za vrat i krvnički mrzi uprkos bar 50 fabrika i autoputeva koje si otvorio u toku nedelje!

      1. Do sada je bilo jedno 8 pokušaja atentata na Vučića,
        ako se ne varam.
        Na Broza nije bilo toliko.

  21. „Ja sam to da pobedim ne mogu,ja para nemam“.A gde je novac od „Krusika“ i marihuane?

  22. “ Nas dragi nam voljeni dozivotni predsednik “ nema para a ni bata nema ni “ kinte „pa ni Tamara … hm … mozda Mica Mega trend ili Stefanovic senior ima koju “ crkavicu “ pa …ajd doro , znamo da je “ zlatno doba “ …evo ako treba sms poruke….. da se organizuje da svaki autobuski vazelin sendvicar ostavi svoju dnevnicu sns sekti , kao humanitarna pomoc za advokate da ne rade dzabe jer ako nisu placeni gube cak i namestena sudjenja

  23. Ni VMA nije više kao što je nekad bila. Otpustili bolesnog čoveka da se leči na svoju ruku.

    1. Ostavimo mi predsednika da radi …..
      Vec samo da pitam : da li jos neko ima simptome respiratorne iritacije i bola u ocima? I,kako naci doktora koji moze da me pregleda bez “ poklon koverte“ ( mala mi plata,a deca studenti)!?

  24. Zna se ko je gazda Koluviji. Sada može da glumi koliko hoće i da iscenira režirana suđenja, ipak je sve pametnima odavno jasno.

  25. Ljudi moji,pa jel ovo neka smehotresna olimpijada na delu u organizaciji vlasti ili koga vec?Sta Milos Vucevic ima da podnosi prijavu.Jel ima ova zemlja legalne institucije?Policiju,Istraznog tuzioca,Javnog tuzioca ko vec to treba da radi.Ajde tata i mama neka podnesu braci Vucic prijavu,to bi bilo orginalnije.

  26. Vucic kaze da vojska nikada nije bila ovako opremljena sto je normalno jer ni Indijanci nemaju vise luk i strele, ali ovako. OPREMLJENI nisu nikada bili ni Vucic i njegovi

  27. Mislio sam da od Vučića većeg gada ne može majka roditi. Kad ono Vučević!
    Bojim se da će se udaviti žabom koju mora progutati.
    Vučić, Vučević …. počeću da mrzim vukove ni krive ni dužne.

  28. Ovde je izgleda običan čovek ravan ovci….al zato ima i ljudi koji to nisu i nemaju eto nikakve veze sa kriminalom i pošteno su zaradili svoj prvi hamer…pa drugi….

  29. Vlast u Srbiji i ostalim republikama bivse Jugoslavije, je preuzela UDBA i vrh KOS-a.Kasnije je UDBA u podpunosti preuzela vodjstvo.To preuzimanje
    vlasti je ucinjeno pod izgovorom da snage kontrarevolucije ne preuzmu sve
    tekovine Socializma.Sama UDBA i KOS su vrsile sverc alkohola, cigareta, droge i oruzja , vec ubrzo posle 1945. godine.Naravno sve pod izgovorom da se to vrsi za dobro naroda i za kupovinu opreme za policiju i vojsku.Naravno
    posle nekoliko godina mnoge visoko pozicionirane licnosti su preuzele taj
    unosan posao, za svoje privatne potrebe.Verovatno se mnogi secaju slucajno pronadjenih nekoliko stotina kilograna Heroina u vlasnistvu UDB-e.Taj heroin je cuvan u trezoru banke.Svi danasnji politicari su prakticno placenici i figure u lutkarskom pozoristu, koje se zove Narodna Skupstina.Konce na kojima vise te bedne figure vodi i postavlja UDBA.
    Jedan od najtragicnijih dokaza je kradja i prodaja beba.To se vrsi vec vise
    od 70 godina, a da niko nije pritom otkriven i krivica dokazana.To je nesto
    najmracnije sto se moze desiti u jednoj drzavi i to vise dezenija.Danasnja
    „Narodna“ Skupstina na sve moguce nacine izbegava da to prizna i zakonom onemoguci u buducnosti, taj najcrnji cin od strane „narodne “ vlasti.To je dokaz kontinuiteta tajne sluzbe.To istovremeno znaci da je citav
    Srbski Narod uhvacen u klopku iz koje nema izlaza.Pored droge vrlo unosan posao , koji vodi ista sluzba, je trgovina mesom posebno mesom uginulih zivotinja.To je kolicina od gotovo 750 hiljada tona godisnje koja se
    ubaci u razne proizvode i to samo u Srbiji.Pored toga iz Nemacke se svakodnevno dopreme otpad iz Nemackih Klanica koji nije cak ni za industrijsku upotrebu.U Srbiji se sve to servira narodu cak i kao decja hrana.

  30. Znači, pošto će Vučić izaći iz ove prijave čist, Vučevic će popiti prijavu za lažno prijavljivanje.

  31. Zika Pavlović i Milan Todorović bi najbolje opisali ovu situaciju saVučićem

    Ziko sta ce sad da bude?
    Pst! Cuti i gledaj, sad pocinje dramaturgija!

    Ziko a sta sad radi?
    J….e.
    Jel? To je vec stvar rezije.

  32. Ti Vučeviću , nisi rodom iz Vojvodine , jasno te crta poreklo …
    Jer moji Vojvođani imaju poštovanje prema svojoj zemlji dedova , nema poltronstva, nema oprosta za saradnju sa ubicama države i naroda , vi ste izbeglica, ko zna odakle si, odakle si se u gospodsku Vojvodinu dokotrljao ?,???

    1. Gospodjo, suzdrzite se ovakvih komentara. Nisu na cast onima koji se bore protiv ove uzasne vlasti. Vec je previse mrznje u ovog naroda prema drugim narodima i verama. Previse je prebrojavanja krvnih zrnaca. To je radikalski manir.

  33. Vucic za jedno mjesec dana: U ponedeljak ce tuzilastvo da odbaci tuzbu kao neosnovanu.

  34. Gospodine presednice,evo da progutamo neke nebuloze koje su tesko „svarljive“.Ako je Djilas i ukrao nesto od drzave,nesto je i legalno zaradio.Zasto ga ne uhapsite?Sta ste vi legalno stekli,namate jedan dan radnog staza.Djilas je pre ulaska u politiku imao OSAM firmi u drzavama u okruzenju.Sta vi znate i umete sem demagogije i izdaje??????

    1. A otkud ti tako tačno znaš za koga će tzv.“narod“ glasati? Ili vi botovi samo vas botove priznajte kao „narod“?

  35. Koje su to glupost sa kojima se Vučić služi..Sada podmeće njegovog čoveka da ga tuži a niko i nije tvrdio da je Vučić upleten nego njegov brat Andrej…Pa da bi zaštitio brata sada stavlja sebe i narod na optuženičku klupo…Mislim da je prevazišao i samog sebe…Narode kažite Predsedniku da je dosta bilo zamena teza i da Predsednik treba da zaštiti ovaj narod a ne da ga podmeće u odbrani svoga brata…

  36. „To su ljudi koji imaju između 20 i 30 milijardi evra.“

    Kao da si ljubomoran, jer kažu da ti imaš samo deset?

  37. Bolje da ga uzmu za advokata, da se tri vuka okušaju. A neka im pomažu ostali vukovi: Vučićević informer, Vućićević pokojni studio B, Vulević RTS, Dejan Vuk Stanković PINK …

  38. A ko će protiv Vučevića sutra da podnese prijavu? Pošto vidim da će to biti lančano. I da li će tužilaštvo odrediti pritvor do 30 dana za Vučića i njegovog brata? Zbog uticaja na svedoke…

  39. Genijalan politicar… ovih 5% nikako da shvati kako vas Vucic vrti oko prsta.. mozda i kapirate pa ste zato toliko frustrirani 🙂

  40. A gde nestade Dacic nakon „slucajnog“ otkrivanja afere Jovanjica? Zaboravilo se da je akter otkrivanja sin pok. Sente, dakle socijaliste. I nekako bas u vreme kada su socijalisti Mici podmetnuli nekog lika da mu, kao satro, kupi megatrend.Nekad je bilo knjigom na knjigu, a sada aferom na aferu. Izgleda se raspada vladajuca koalicija.

  41. Pa sad il si glavni ili nisi glavni. Nemoj da se vadis na vladu i Anu Brnabic.
    Tvoja politika se zasniva na nepriznanju, sili i narkotrafikingu. I ti si mislio da znas da igras sah, ali bracala su zrtvovali figuru, i pojela ti konja. Verovao si da ces uspesno da odigras epizodu TESKO B0LESTAN. Najpre na VMA, a onda negde i u svetu.
    I da ces kad odradis sve ono za sta su te postavili da zapalis u Ameriku, gde ti je vec ranije legla lova, a gde si verovatno platio 100-150 miliona dolara da te stite Amerikanci. Ali, mali si ti covek i jos manji politicar da bi igrao takve igre sa asovima koji imaju radni staz jos iz Titovog doba.
    A, one budale iz MI 6 i BND misle da su ih sve pobili.
    Za budalastinu se moze smestiti da gradonacelnik Novog Sada podnese krivicnu prijavu protiv tebe i tvog brata. Krivicnu prijavu ce podneti onaj sef u MUP-u za borbu protiv narkotrafikinga, koji je i hapsio tog vaseg meskalerosa Koluviju. I koji.je za sada glavnoosumnjicen, a ukoloko ae pronadje dokaz.da je organizator proizvodnje marihuane bio neko iz politickog i drzavnog rukovodstva onda ce on biti broj 1. Na optuznici.
    Ne moze sve bas da bude potvojoj volji. Nije trebalo da se bahatite i zastrasujete sefa za narkotike. Sami ste zabrljali svojim nevaspitanjem, kao sto iz dana u dan pravite greske, koje se u politici ne prastaju.

  42. Ovo je ista šema kao onomad za Radojičića kada je čudesni poligraf doktora Neše iz Beograda nepobitno dokazao da je Radojičić nevin k’o sinoć rođena bebica.
    Sada će ulogu poligrafa preuzeti tužilac koji će saslušati Acu i Batu mu i posle, uz izvinjavanje njima što su morali da se cimaju, obznaniti da oni nemaju nikakve veze sa vutricom u Jovanjici, ni bilo kojom drugom vutricom na ovoj planeti.
    Ali ne razumem zašto Vučić ovo radi. Niko dosad nije pominjao nikakvu vezu Aleksandra Vučića sa Jovanjicom, a jedina veza Andreja Vučića sa Jovanjicom je zasad nedokazana, ali naravno demantovana tvrdnja da ga je Kuluvija zvao odmah po hapšenju. A to je tako lako dokazati: dovoljan je samo listing odlaznih poziva sa Kuluvijinog telefona odmah posle hapšenja. Pa ako tu nema Andreja (ni Aleksandra) Vučića, onda je sve u najboljem redu, zar ne? (Ili tu možda ipak ima Andreja?)
    Čemu onda ceo ovaj cirkus sa krivičnom prijavom praktično Vučića protiv samog sebe?!

  43. Otprilike bi po toj logici morale po celoj Srbiji da se podnesu prijave, jer takvih i vecih brljotina nema gde nema, tako da je ovo vise predizborno pranje pred biracima, koje ce ostati na izgovorenom, kao i u mnostvu situacija do sada.

  44. Para toliko možda jos uvek nemaš, al’ tvoji tajkuni kojima omogucavaš da grade i rade biznis imaju daleko više.

  45. To sto ce Vucic izjaviti na saslusanju, osim Nebojse, Vulina, Martinovica i Orlica ni pas s maslom neće polizati…

  46. „Istina je retko čista i nikad jednostavna“(Oskar Vajld). Utisak je da su u slučaju nedavne zaplene marihuane na gazdinstvu Jovanjica, stvari postale veoma zabrinjavajuće zbog činjenja/nečinjenja u kontroli gajenja, prerade i prometa industrijske/indijske konoplje, bar u tri ministarstva – poljoprivrede, zdravstva i fininasija.

  47. Malo se drveni advokat preračunao, u svome blaženom neznanju. Da bi tužilaštvo moglo da vodi krivični postupak, potrebno je da prethodno Skupština ukine imunitet preCedniku. Kada (ako) mu Skupština ukine imunitet, aktiviraće se sve krivične prijave protiv dotičnog ljubitelja belog Mađarskog, kojih su pune fijoke u tužilaštvima, a onda će se naći neki tužilac sa cojones, pa će izdati nalog za hapšenje i tako će otpočeti njegov tužni kraj, koji se odavno čeka.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.