Gradonačelnik Prištine: Želim da Srbi shvate da ovde može normalno da se živi

Ostavite komentar


  1. Od gotovo 80.000 Srba u Prištini koliko je do septembra devedeset i devete živelo u njoj, sada nema ni pedesetak Srba što je poražavajuće za albanske vlasti na KiM, KFOR, EULEKS i svu međunarodnu zajednicu. Počeli su izbori pa je ovo što je izjavio isključivo u predizborne svrhe. Pa i ilustracija svedoči tome.
    Kada će Danas kao časopis rado čitan na KiM da objavi neki afirmativan članak za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice i lidera Srpske Liste o npr. izgradnji velelepnog hotelskog SPA i Velnes centra po svetskim standardima u Banjskoj.

  2. Hvala Danasu što nam je omogućio uvid u pravo stanje stvari. Gradjani Srbije misle da su svi albanski političari kriminalci, a zapravo reč je poštenim i iskrenim ljudima poput Špenda. Očigledno, problem je isključivo u tome što Srbi obuzeti svojim iluzijama prosto ne žele da žive u toj oazi pravde i blagostanja koju Albanci velikodušno dele sa svim manjinama. Kec ko vrata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.