Gradonačelnik Zaječara obećao žestok odgovor protestima

Ostavite komentar


  1. Boško Ničić? Preletač, bitanga, preti? Kome preti? Ko je on zapravo? Mirković je bio u istom ovom jatu, gde je i on sada. prevario svoje glasače i preleteo u nazadnu stranku. On zaista misli, da će njegova goreti do zore? Neće sigurno.postaje ti tesno u tom odelu Boško preletačeviću. šta ti je preostalo, nego da pretiš? Nije to ni loše. Što ste gori, i bunt i bes su sve veći.

    1. to je taj. Rijaliti igrač. Kakav igrač, takve mu i stranke. I u jednom i drugom rijalitiju, dobre pare maznuo. Ustvari u ovom trenutnom, a nije zadruga, koji igra u Zaječaru, tu još krade, ali nije više spokojan. Počeo da preti. Čuj macana?Nešto mu se drma kavez.

  2. Podnesi ostavku. Nemaš legitimitet. Izglasalo te 25 posto biračkog tela. I ne preti. Ne dolikuje funkciji koju obavljaš.

  3. U turcina ruke krvave do lakata u janicara do ramena!Da li se Nicic prepoznaje u ovim stihovima?

  4. Prosvetarima se za 2017. i 2018. godinu duguje oko 30 miliona na ime troškova naodoknade za dolazak i odlazak sa posla, koje treba da lokalna vlast da isplati. Platiće Boško sve to lepo, ali sa kamatom i troškovima advokata i to će da bude bar 60 miliona dinara. Toliko o poštenom radu Troška Ničića!

  5. Nije prvi put da nastavnici i profesori ucjenjuju učenike i njihove roditelje.Govorim iz iskustva.

  6. Šta može da obrva bivši robijaš, koji je zbog pronevjere bio hapsen , sada je u velikom problemu oko namestanih tendera, čeka se rasplet, a i pozdravio ga mnogo Boža Spasic

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 10

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.