Gradski odbor SNS-a kritikovao opoziciju što se bori da dođe na vlast

Ostavite komentar


  1. Vreme istice samozvanim “vukovima” na vlasti i zato su malo vise nervozni. Sto manje ovaca medju gradjanima i opoziciji to postaje teze za ovu interesnu grupu.

  2. Opozicija da ćuti i gleda propast države i naroda, a da radikalčići kopaju i rukama i nogama da ostanu na vlasti!? Pa neće moći ove noći!

  3. Izgleda da je 2012. namerno stvorena nova stranka, da bi preuzela vlast na duzi period uz obavezu da prizna kosovo i preuzme na sebe svo prokletstvo. Kukavicije jaje za nedovoljno obazrive politicare.

  4. O boze milostivi pa da li je ovo moguce. Uvatili se za vlast ko pijan za plot a opozicija, gle cuda, bori se da dodje na vlast. Pa goveda jedna vi ste sedeli na stiropor, „strajkovali gladju i zedju“ da bi ste se docepali vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga 10

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izrazio je danas u Nišu uverenje da će taj grad nakon izbora 2. juna postati servis građana, jer "promene kreću sa juga".

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.