Gradski odbor SNS-a kritikovao opoziciju što se bori da dođe na vlast 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd je danas kritikovao opoziciju što je zanima da dođe na vlast i što pokazuje „pakosnu spremnost da svaku situaciju koristi u dnevnopolitičke svrhe“.

U saopštenju pše da se lideri opozicije, „boreći se protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u trenutnim okolnostima, zapravo bore protiv pozicije sopstvene države“.

„Dok se predsednik Aleksandar Vučić beskompromisno bori za našu državu i narod u turbulentnoj međunarodnoj areni, u najtežim mogućim okolnostima koje su zahvatile Evropu i svet od Drugog svetskog rata, Zdravko Ponoš, Boris Tadić, Boško Obradović, Miloš Jovanović, Vuk Jeremić i njima slični opozicionari se bore protiv njega“, navedeno je u saopštenju koje je potpisao član Glavnog odbora SNS Radoslav Marjanović.

Ponašanje opozicije „danas kada je naša Srbija izložena najžešćim pritiscima po pitanju Kosova i Metohije“, nazvao je „licemernim“ i ocenio da „koristoljubiva opozicija podjednako sa leve i desne strane pokušava da ostvari jeftine političke poene ne vodeći računa o Srbiji i njenim interesima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari