Grbović: Moramo da se okrenemo Zapadu da bi zadržali šansu da budemo moderna država

Ostavite komentar


  1. Pravilno je ‘da bismo zadrzali…’.
    A ne ovako „da bi zadrzali“ (ne zna se ko)

  2. Ako možemo ostanimo neutralni jer se još ne zna kako će se završiti sukob u Ukrajini i kako će se EU razvijati dalje.

  3. Rece predsednik pokreta cija se podrska meri u promilima. Za njega je naravno vazno da dobija pare od zapada I da im verno sluzi kao I do sada. Za narod sankcije znace smrzavanje,nestasice goriva I energenata ,glad,bedu…

  4. „Mi najviše izvozimo upravo u zemlje EU, najviše direktnih investicija dobijamo odatle“ Млади господине, то су економске категорије а не политичке, стране фирме купују и инвестирају зато што им се то исплати а не зато што овде цвета владавина права или демократија.

  5. Nisam sigaran da ovaj dečak tačno zna kako funkcioniše država, a posebno kako funkcioniše moderna država. Fah aktivizam je jedno, a upravljanje državom nešto sasvim drugo. Osim ako ne nameravate da državom upravljate po modelu Ramuša Haradinaja.

  6. Rusija je „moderna“ kapitalistička država 19.-vekovnog tipa, autoritarno-oligarhijskog tipa sa BDPom jedne zemlje u razvoju njene veličine. Ok, ako je to izbor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.