Grčić predložen za predsednika opštine Obrenovac, SSP: Nagrada za kolaps EPS 1 foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO)

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Obrenovac „preletač“ Đorđe Janjić predložio je Milorada Grčića za predsednika opštine, čime je Vučić nagradio Grčića za uništenje Kolubare, kolaps Elektroprivrede Srbije i štetu koja se meri milijardama evra, rekla je predsednica obrenovačkog odbora Stranke slobode i pravde Slavica Jevtić.

„Umesto da krivično i materijalno odgovara za najveću štetu u istoriji srpske privrede, Milorad Grčić će od danas upravljati najvećim budžetom od svih beogradskih opština i obavljati još jednu odgovornu funkciju, na kojoj može ugroziti živote mnogih ljudi“, navela je Jevtić u pisanoj izjavi.

Prema njenim rečima, očigledno je da Grčić, kao „slika i prilika korupcije i propasti EPS, mnogo zna’ o svojim partijskim nalogodavcima i saučesnicima, koji novim funkcijama nastavljaju da kupuju njegovu lojalnost“.

„Ovog puta se kupovina proširila i na lažnog opozicionara – Đorđa Janjića iz Udruženja građana ‘Za naš Obrenovac‘, za koga je Stranka slobode i pravde upozoravala da vara Obrenovčane, što se i obistinilo njegovim izborom za predsednika Skupštine opštine glasovima SNS“, kazala je Jevtić.

Ona tvrdi da će, kada se ispune izborni uslovi i uklone fantomski glasači, takvi „korumpirani partijski poslušnici bez škole i znanja, odgovarati pred institucijama, a da će opštine voditi kompetentni ljudi koji znaju svoj posao“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari