Grčka ulaže protest Srbiji zbog toga što nije blagovremeno obaveštena o naoružanju u ukrajinskom avionu

Ostavite komentar


  1. to nase vlasti … sve rade ispod zita pa cak i teretni avion ne prijavljuju i koji je teret u pitanju. grci treba da im zabrane da lete preko grcke. mogao je da padne na naselje ili u samu kavalu… strasno

  2. „Dragi Grci! Preletece vas avion pun droge, sa nekim, kao, skolskom minama“. Cuvajte se, a cuvajte i nasu robu. Da li je obavestenje ovako trebalo da izgleda?

  3. Ne mogu da zamislimo šta bi bilo da je pao na prepunu plažu na Halkidikiju

  4. Oruzje proizvedeno u Srbiji, ukrajinski avion/posada a oruzje navodno za Banglades? Sta cemo sad-da pokusamo da spinujemo svet? Sramota me koliko smo jadni.

  5. Srbija ima u Grckoj politicki postavljenog ambasadora, koji NIJE diplomata. D. S. je (bio?) dugogodisnji funkcioner DS i zamenik Sutanovca u Ministarstvu odbrane. Nikom nije jasno zasto su ga ovi postavili…

  6. Sada bi trebalo da Srbija kritikuje Grčku,jer se avion srušio a to sto nisu ispoštovati propisa transporta municije preko vazdušnog prostora Grčke,eh to su srpska „braca“.A u javnosti skoro i nista ne objavljuju.

  7. Znači zbog ovoga je sav onaj cirkus oko Jasenovca. Da se odvuče pažnja javnosti na neku glupost i zaboravi avion i sve što se oko njega dešavalo.

  8. Ahaha, pa Ukrajinci (tj prevozilac) su trebali da prijave let, a ne „Srbija“. A pretpostavljam da nisu jer nisu imali u planu ni da slete, kamoli da se slupaju u Eladi.

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.