Grenel kritikovao Bajdena da politizuje dijalog između Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Postignut je kompromis: Srbija bezuslovno priznaje potpunu nezavisnost i suverenitet drzave Kosovo, clanice UN. Zauzvrat, vlada Kosova ce smanjiti carine („takse“) sa 100 na 90%. I svi zadovoljni….

    1. Uvek se pitam zasto ovakvi nesrbi zive u Srbiji. Idite i zivite gde cete biti srecni ili bar srecniji.

      1. Srpska lista je u vladi Kosova i odlucuje o tome. Vec u trecoj vladi Kosova. Sa Hotijem, sa Kurtijem, sa Haradinajem. Njih pitajte za tu „srecu“…., polozili su zakletvu na ustavu Kosova pred skupstinom Kosova

  2. Bajden dolazi iz tzv. klana Klintonovih, koji je finansiran od strane Saudijskog lobija. Taj klan od početka 90-ih, kada je Bil Klinton ušao u Belu Kuću, radi isklučivo u interesu islamskih zemalja. Obama takođe dolazi iz tog klana. Soroš je jedan od finansijera ovog klana. Odgovorni su za brojne ratove, sukobe, pučeve i nasilja u zadnjih 30 godina, od Latinske Amerike, preko severne Afrike, Evrope, Bliskog Istoka do istočne Azije. Cenu njihove politike platili au milioni civila širom planete.

    1. Kako je taj „saudijski“ lobi organizovao ubistvo Saudijca O. Bin Ladena u Pakistanu? I zasto? Zasto taj isti lobi oduvek toliko dobro stoji sa Izraelom i uvek na stetu Palestinaca, a i svih ostalih arapskih suseda Izraela? Zasto je Dz. Kasogi radio u Vasington postu, dok ga nisu iskasapili?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.