Grenel na Tviteru: Njujork tajms demantovao Vučićev sastanak sa Trampom

Ostavite komentar


  1. Spremni smo za svaki vid sastanak, dogovora, dijaloga, ali bez ucena i pritisaka.

    1. BozaB@ Greška?!?
      Za ovakve stvari slede kaznene mere. Na nas gledaju kao na divljake i jadnike(što i jesmo, vidiš ko nas vodi), pa će nam oprostiti…
      Puštanje lažnih informacija u koje je umešana i druga zemlja??? Ooooo…dno…dno

      1. Tačnije, tako bi neki voleli da bude, jer im se ne svidja ko je na vlasti, a po automatizmu ne valja ni narod, ni kultura, i tradicija, samo zato što je „pogrešna“ osoba na vlasti.

      2. Tačnije, tako bi neki voleli da bude, jer im se ne svidja ko je na vlasti, a po automatizmu ne valja ni narod, ni kultura, i tradicija, samo zato što je „pogrešna“ osoba na vlasti.

    1. NenadKosic@ jel ti dobro, sine? Jel bas moras da ovo radis? Nemas posla ili te ucenjuju?

      1. Zapravo nije rec o subjektu, vec je to program koji generise robotkse komentare. Moze da posalje na hiljade komentara ne recimo ovakvu vest. Jedini uslov za vest je da se spominje Vucic…

      2. Šta je rečeno što nije tačno? Da neće pričaju o rezultatima Kentaki derbija? Ne, razgovaraće o najbitnijoj stvari za nas, problemu Kosmeta.

  2. Grese kao sto i vi gresite ali ne vi ne vidite nista dobro samo gledate nekoga da spotaknete pfffff

  3. Greska novinara ali se da ispraviti, bitno je da cemo imati sastanak sa Grenelom o nastavku dijaloga izmedju Pristine i Beograda !

    1. Vlajko@ Greška novinara?!?!?!?
      Sram vas bilo, kakva bre „greška novinara“?!!

  4. Za Trampa neznam niti je Vucic to rekao ali je rekao da ce marsirati srpska vojska u Rusiji to se i desilo ziveo Vucic ziveo Putin

  5. I da se Tramp pojavi predsednik ce se lepo ispricati sa njim i bice spreman da mu predoci da Srbija nece pristati ni na kakave ucene, ako je to imao u vidu,a znajuci ga sigurno jeste.

  6. Mislim da se Tramp malo prepao, pa onda kao sad odjednom greska, Srbije jeste mala, ali u me da se brani i da cuva svoju teritoriju, to neka svi zapamte.

  7. Svakako mislim da je bolje da se Tramp ne msa u nasu unutrasnju politiku, neka se svako drzi svoje zemlje, nije bas neki covek od poverenja, a nije ni za sradnju, daleko mu lepa kuca.

  8. Mala greška,nebitna jel da.Kako da ne.Što bi jedan reko,nije greška,već namera teška.

  9. Greske se svima desavaju osim nasem najboljem turbo Precedniku. Moja baba stalno pusti suzu kad ga vidi, kaze ko drugi sin joj je i sve bi za njega uradila.

  10. Hahahah Njujork Tajms pogresio. Jeste bas kao sto grese i u Srbiji. Ne mogu da verujem kakvih komentara ima.

    1. Neverovatno. Ljudi žive u laži i pišu/pričaju laži. Probudite se i prihvatite Isusa Hrista za svog spasitelja upoznajte ga pre njegovog drugog dolaska.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.