Grenel: Srbija je ta koja je tražila zaštitu NATO

Ostavite komentar


  1. Kfor, misiju Kfora iz Rezolucije SB UN 1244 su trazili Srbi, da ispuni obavezu da stiti manjinu u srpskoj pokrajini do povratka srpske vojske, a sad sto je stanje na terenu takvo pa je u Kforu samo vojska iz Nato je neka druga prica…

  2. Mnogo je takvih koji lažu i šire informacije kako to njima odgovara, zato hvala Grenelu na iznošenju istine i koji se usudio da udje u ovaj“ krstaški rat“ koji se vodi protiv Srbije i Vučića.

  3. Zašto mi plaćamo ovog nebitnog nižerazrednog bivšeg državnog ćinovnika Amerike ?
    Neće opet pobediti Tramp, džaba ga pripremamo i plaćamo. Prosto zato što sve ono za šta se Vučić uhvati, to se osuši.

  4. Pa ko ga placa,onda nije ni čudo šta lupeta.
    .MMr. Grenell
    Ask your boss for an old proverb that is known in the Balkans. She says go with Pop and you’ll be Pop, go with Hozda and you’ll be Hodza. You fit in well with SRS.

  5. Gospodine Grenel, ugledate se na svog poslodavca, govorite neistine i bavite se jeftinim podmetanjem, kao i vaš bivši poslodavac Tramp.

  6. Američke demokrate imaju negativan i mišljenje o Srbiji još od olbrajtove i holbruka. Bajden je vikao da bi nam sve mostove porušio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.