Grenel za AP: Dogovor o obnovi železničkog saobraćaja dobar i za Srbiju i Kosovo

Ostavite komentar


    1. „Sporazum izmedju dve drzave, Srbije i Kosova“!!!!
      A onda se vucic javno zahvali Amerima na posredovanju u tom sporazumu???!!
      Znaci vucic priznao Kosovo kao drzavu.

  1. Železnički saobraćaj izmedju Beograda i Prištine, hteli ste reći.
    Kršite jedino važeću Rezoluciju UN 1244, gospodine.

    1. RANIJE TU ISTU REZOLUCIJU STE JE NAZIVAL OKUPATORSKA REZOLUCIJA SADA SE POZIVATE NA TOM REZOLUCIJU I PONAVLATE KAO PAPAGAJ ALI (KASNO MARKO NA KOSOVO STIZE) DZABA TO JE OSTALO SMERTNO SLOVO I BROJ 1244 U PAPIRU … NA TERENU TA REZOLUCIJA JE PREVAZIDZENA I DZABE VI KAZETE beograd I PRISTINA KADA JE serbija I KOSOVO .

      1. Ako ke zastarela što je ne promenite? Nema zastarelih rezolucija već onih koje su na snazi ili su ukinute ili zamenjene drugima. Rezolucija 1244 je još uvek na snazi i u njoj piše da su Kosovo i Metohija okupirani deo Srbije.

      2. Danas, … moze li za komsiju malo veci Font?! Ocigledno Mucenik ne zna sta je, ko je i u vezi cega je – pa mora da dodje ovde medju nas da se ‘izvice’, ne bi li sam sebe uspeo da cuje, … :)))

      1. Srbija je međunarodno priznati pravni naslednik SRJ te se dakle odnosi na Srbiju. To niko ne osporava.

      2. @Warum

        Ako se R1244 ne odnosi na Srbiju zasto je predstavnik Srbije na svakih 6 meseci u UN-u na raspravi o Kosovu? Napregni se da ne ispadas uvek pigluv.

        1. Šta ti znači „pigluv“? Da nisi,slučajno,elementarno nepismen-a?

  2. korak nazad , ako se dobro secan i briselski pregovori su poceli kao tehnicki dijalog(pozdravljam), a dobili smo ukidanje srpskih institucija na severu, medjunarodni broj za ks, ks u fifi na olipijadi…
    Ne zelim da zvucim kao skeptik, sad imamo iskustvo

    1. Ako ne priznate Kosovo , onda sta trazite tamo da prodate Plazmu I Moja kravicu…

      1. Promasio si. Ne priznajemo Kosovo zbog toga da ne bi smo obilazili Pecku Patrijarsiju, srediste ‘Kosovske Pravoslavne Crkve’. Kada se konacno smirite j civilizujete, dobijacete od nas besplatno ‘Kravica i Plazme’ koliko god mozete da pojedete!!!

  3. Poštujte bar Ustav Srhije!
    ~Krivicni-zakonik :
    Priznavanje kapitulacije ili okupacije Član 306 Građanin Srbije koji potpiše ili prizna kapitulaciju ili prihvati ili prizna okupaciju Srbije ili pojedinog njenog dela, kazniće se zatvorom najmanje deset godina. Ugrožavanje teritorijalne celine Član 307 (1) Ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi neki deo teritorije Srbije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi, kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.
    P.Sajdžo 2020

  4. Kad sam bio mali, ovako sam zamisljao dobre ljude…pogle mu facu, sigurno nam je spremio nesto lepo.

  5. Jos jedan lilihip! Za medjunarodnu ekipu koja uveliko sumnja u predsednikovu demokraticnost. Pa onda predstavnik jednog istoga takvog lazova Trampa, kaze: „…postignut dogovor o obnovi avio linije Beograd-Priština posle 21 godine.“Ddogovora NEMA. To je razgovor o namerama. Vucic je takvih namera imao vec milion, od Mercedesa do Tenisa, i od toga nije bilo nista. Tako da su ove transportne namere veoma neuverljive. A onima koji smataju da samo oni koji imaju kola treba da putuju na Kosovo treba OBJASNITI, da avionski i sinski prevoz nemaju nikakave veze sa samostalnoscu Kosova.

  6. Autoput, železnica, avio saobraćaj….od toga nema ništa, bar za 10 godina ili više.

    1. Ljudi i roba se moraju kretati, povezivati, to je zakon neminovnosti, hvala Bogu.

  7. ZABRANA RADIKALA
    Slobodan Milošević je uz koaliciju sa radikalima zaratio sa celim svetom. Izbio je rat a posledice su Srbija a posledice vidimo kakve su. Danas prerušeni radikal Aleksandar Vučić je opet uz koaliciju radikala potpuno uništio Srbiju. Šešelj je braneći kriminalne vlasti celo vreme nastupao silom i prostaklukom. Nikad’ se nije borio za slobodne medije, sudstvo i istinu. To znači iz gnezda radikala proizilaze samo najveći neprijateljii Srbije, ponavljam oni neprestano podržavaju vlasti koje rade protiv Srbije.
    Tvrdim da su ovo dovoljni razlozi da Srbi zabrane rad radikalne stranke i njenih reptila. I da kažu, DOSTA I NIKAD VIŠE…
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.