Grenel: Zašto izveštači iz Bele kuće dopuštaju Salivanu i Kirbiju da plasiraju lažne informacije o srpskim trupama?

Ostavite komentar


  1. Par dana pre dogadjaja na KiM ogromne kolone vojske su isle dole, pa imate snimke na nasim sajtovima. Povukli su ljude dole, to zna svakood nas ko poznaje nekoga u vojsci i policiji, tako da…

  2. Dobro je to što ovaj Grenel je bivši i zato ga niko i ne pita o nicemu djaba uzima pare od AV..

  3. $$$$ ….Ko njega slusa…? Mozda samo AV i doticni ‘Richard Grenell’s Partner Matt Lashey

  4. Jadni grenel koj „peva“ na osnovu honorara koje dobija odr rezima u Beogradu…da nije bilo trupa…sta je to sto Vucic naredoi da se povlace sa granice Kosova u pravcu nisa…

  5. Ako nije bilo rasporedjivanja vojnih jedinica i naoružanja na administrativnoj liniji sa Kosovom šta danas ,čitav dan,Vučić povlači?Bilo je pre podizanje MIGova,helikoptera,dronova,tenkova,borbenih vozila,artiljerije,bilo je i da ruski ambasador obilazi srpske položaje na granici sa Kosovom,to vi niste videli ,ni čuli pa niste ni reagovali?

  6. Predsjednik Srbije osudio tvrdnje Bijele kuće: Slanje trupa na kosovsku administrativnu liniju je čista laž, onda kaze nece biti upada na Kodovo, a onda izjavi za trpezar stolom, tek cete vi da vidte, Zvezda igra ptotiv Boysa u sredu, .:'“!&$ шмдфр1452хгфмјау

  7. 500 miliona dolara Srbija je POTROSILA pod znakom STROGO pov……… niko ne zna gde su isle te PARE. Zna samo AV.

  8. Ovaj lik ne moze da se zaposli u SAD-u,pa ovde trazi posao.Ljudi koji sebe nude za saku dolara su,pa sta drugo nego neljudi.

  9. Da nije postao komandant oruzanih snaga Srbije ili glasnogovornik istih, sto ovako „precizno“ barata brojkamo vojnika na granici sa Kosovom….. i interesantno, on ne predstavlja zvanicno nista u americkoj administraciji i cemu se mota tamo gde mu nije mesto…..

  10. Pa šta ako ima vojske…svi smeju da pomeraju svoju vojsku unutar svoje teritorije pa sme i Srbija.Zašto ne sme da se šroveri za koje vreme može odredjena jedinica da stigne iz tačke a u tačku b….i da se vrati u kasarnu….samo lupetate dežurni pljuvači

  11. Placeni izdajnik mora zaraditi svoje pare. Pitam se jesu li Lajcaku obustavili isplatu ili ce se i on javiti.

  12. Čudno kako na Vučićevu stranu staju bivši zapadni političari koji su radili protiv interesa Srbije… prvo Tony Blair, pa Gerhard Schröder, pa Rudy Giuliani, a sada Grenel! Para vrti gde burgija neće.

  13. Znači i u SAD se zahuktava predizborna kampanja. Bivši izaslanik, kadar Trampa napada one koji su ga zamenili na dužnosti.

  14. Ima poštenih amerikanaca…pardon..verujem većina su pošteni i objektivni…a ima i korumpiranih ….

  15. Razumem ja da ne volite AV, ali nikako ne razumem da pričate protiv Srbije samo da bi on pao. Izađite na izbore a ne za tastaturom. I ovde gomila botova.

  16. G.Grenel..hvala vam..zbog mora slicnih lazi za koje nam je dozlogrdilo da pisemo demanti..vi ste izgleda jedan jedini istinoljubiv Amerikanac..sami cete otkriti dokle mogu da idu takva scenarija i stand up pozorista neistina.

  17. Jel ovaj covek placeni lobista u nase ime,nesto je cesto na ovoj teritoriji , mora da je zaljubljen !!!

  18. Jedini normalan i realan čovek je Grenel! Zato mu i ne daju da bude predsednik Amerike! Kakva šteta i za A i za ceo svet! Sve bi bilo drugačije, tj bolje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.