Gruhonjić: Vučić se prema ratu u Ukrajini ponaša kao Draža Mihailović 1943. godine

Ostavite komentar


  1. Interesantno. Šta je to sad dobro? Burazersko trpanje drustvene svojine u privatne bisage!

  2. Molim vas, nemojte brkati događaje i vršiti zamene teza. DOVOLJNO je teško i ovako.

  3. Draža Mihajlović je bio pametan i školovan čovek koji je bio u vremenu 2.sv.rata vidio je da Srbe svi ubijaju znamo kakve du odmazde Nijemaca bile i mislio je da treba pričekati jer nismo mi bili sila kao ni danas da možemo ući u otvoreni sukob sa Nijemcima a ti si jedna konjina pa danas iz fotelje sa kravatom pričaš o njemu tako.Drugo šta sad da radi Srbija kome da vjeruje zapadu koji nas u ijek napada da se odrekne Rusije koja nam je u istoriji pomagala.Kaze se lako je biti pametan unazad teško unapred pa sad ti gospodine budi pametan šta da radi Srbija u ovom momentu ja ću te podržati

  4. Nama Dinko drži čas filozofije.Sto bi mi uvek bili prvi,kako su tvoji Dinko bili prevrtaci, tako smo i mi trebali u prošlim ratovima.

  5. Svašta. Među ovim provokatorima nema Srba. Sve neki Hrvati, Mađari i pripadnici ostalih naroda ponosnih na svoju fašističku prošlost. Neka se njihove vođe izjašnjavaju, ja navijam da mi ovih dana gledamo svoja posla i svoj interes.

  6. Daj bre mazalo ne mudruj, u 2.svetskom ratu, Nemci su streljali 100 Srba za jednog njihovog, svako ko je ubijao Švabe, bio je neprijatelj sopstvenog naroda i tačka

  7. Lepo piše u našim udžbenicima, da je NATO humanitarna organizacija koja postoji da bi rešavala moguće sukobe među državama. Pa šta hoće ovi rusofili, zar nisu mudre vođe NATO-a (USA i V.Britanija kao neupitni etaloni demokratije i humanizma i renesanse) rešile sukobe sa Libijom, Irakom, Avganistanom i Sirijom. Za razliku od Rusije koja napada svoje susede, oni su samo preventivno uterali demokratiju državama koje su bile udaljene od par do desetak tisuća kilometara od glavnih stožera pomenutih bastiona demokratije.

  8. Grupa ostrašćenih drugosrbijanaca i rusofoba, a razume se iz toga i srbofoba, kojima je Srbija bila kriva za sve sto se u svetskoj istoriji desilo prethodnih 200 god, pa kako ocekivati da im ne bude kriva i za rat u Ukrajini ?!

  9. Da je poslušan Knez Pavle, a posle da je Draža pobedio, Srbija ne bi toliko iskrvarila… Sa ove vremenske distance, vecina znamo te istorijske činjenice. Sve ostalo je i dalje komunisticka propaganda i hipokrizija.

  10. Mi Srbi izmedju pukovnika I austrijskog kaplara SMO izabrali kaplara pa zato ovako prolazimo.

  11. Našli ste baš sve „objektivne“ komentatore koji žive u Srbiji. Svala čast na poštovanju različitog mišljenja

  12. Kakav skup “ velikana demokratije “ , samo je pitanje dali bi ovako nešto bilo moguće u nekoj drugoj zemlji …samo mi imamo ovakve kreature !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.