Grupa profesora Novosadskog i Beogradskog univerziteta podržala studente

Ostavite komentar


  1. Bolje da ste napisali ‘deo Filozofskog fakulteta’ podrzao, ili podrzali clanovi i simpatizeri SPN sa Univerziteta… 350 zaposlenih ima samo jedan fakultet, sto nije 2% od ukupnog broja zaposlenih…

  2. Kao prvo zabraniti profesorima da javno politički istupaju i budu članovi partija kao što je to slučaj sa policajcima i sudijama na primer.Kad je reč o studentima oni su upravo to studenti,da li će postati akademski gradjani zavisi od toga da li će studije uspešno okončati a od tih koji uspešno završe studije tek zanemarljiv deo će postati intelektualci.Jer biti INTELEKTUALAC to je misija i podrazumeva hrabrost nepotkupljivost i ličnu žrtvu a ne puko posedovanje papira koji dokazuje visoko obrazovanje.Dakle studenti olovku i na izbore a na proteste lepo u istu kolonu sa korisnim članovima društva kao što su privrednici,poljoprivrednici,trgovci, zanatlije i drugi.Niti su studenti Bogom dani niti bolji od ostalih gradjana da bi se posebno oni pitali za nešto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.