Objavljena grupna fotografija iz Pekinga, na njoj su Vučić i Putin (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Srbija je poznata po proizvodnji mnogo kvalitetnih vina i proizvodjaci su konacno dobili veliku pogodnost i smanjenjem a i posle konacnim ukidanjem carine.

  2. Овај нарцис из Србије неће никада стићи у први ред, резервисано за људе.

  3. E moj Pajo pa neka ti ovo društvo daje i kredite i lovu iz njihovih predpristupnih fondova. Aaaaaa…..

  4. Pajo!Obrnuto!Ako nećemo da se družimo sa Zapadom,ima sa kim hoćemo!Ali,varaš se!Av može da odlučuje samo o sebi i svojoj kliki.Imate obezbeđen prevoz!

  5. Sta je to čudno- Vučić i Putin. Trebalo je da se slika sa Kurijem ili Zelenskim, jeli?

  6. I ko kaže da smo mi neopredeljeni? Dok su predstavnici cele Evrope u Tirani, Vučić je sa u Pekingu. Ko još veruje da smo na Evropskom putu, a sa time je SNS došao na vlast

  7. Biti tamo svakako je uspeh!
    Voleli ili ne prvorođenog, čije ime ne bih pisao, ovo je uspeh.
    Mnogi ipak to ne vide tako, ne vide ni koliko je Srbija mala, ne vide ni da nas sve bitne države i institucije tretiraju kao privezak, bile one SAD, Rusija, Kina, Indija, Brazil, Arapski svet….dakle nemojmo se zanositi…gde god nam ukažu poštovanje treba to ceniti.

  8. Svidjali se nekome ili ne ali se morate složiti da ni jedan od ovih na slici tj. njihove zemlje nam nikada nisu učinile nažao.
    A da će Srbija zbog ovoga dobiti po zatiljku, od ovih zapadnih „demokratskih“ država, to je sigurno. Ali to nam sleduje i onako, čak i da se ne kočoperimo.

  9. Prevarila Merkel Vucica da skuplja saku u saku kad se slika i on ne zaboravlja Mnogo smesno samo on drzi ovako ruke od njih 50

  10. Svidjali se nekome ili ne ali se morate složiti da ni jedan od ovih na slici tj. njihove zemlje nam nikada nisu učinile nažao.
    A da će Srbija zbog ovoga dobiti po zatiljku, od ovih zapadnih „demokratskih“ država, to je sigurno. Ali to nam sleduje i onako, čak i da se ne kočoperimo

  11. Eee moj Zoltane…
    To je prava slika tvoje nepismenosti…
    Da li, sa piše odvojeno.
    Nemoj više da komentarišeš…

  12. Значи да се она Тадић-Јеремићева политика „и Косово и Европа“ временом претворила у „сликамо се и с Путином и с Куртијем“. Баш смо се усликали…

  13. za koliko će poskupeti gas zbog povećanja transportnih troškova kroz Bugarsku? Pa nek se on i dalje slika! A ti narode – sve ćeš to platiti.

  14. Super je taj PR koji ga savetuje da drži ruke na takav način. Samo da mu objasne da štrči (što mu je verovatno cilj) i da je veoma nepristojno i van protokola.

  15. U Evropi, npr. jučer u Albaniji, Ana Brnabić sasvim po strani. U Francuskoj, Vučić takodjer. Sad, u Kini, Vučić skoro pa u centru. Šta god ko od vas evrofanatika mislio, oni tamo nas ipak mnogo više poštuju. Žao mi je ali je tako.. Ne shvatam vas kojima ne smeta to, sad već „tradicionalno“ vređanje Srbije od strane Evropljana.

  16. Poslovni partneri, ne dragi prijatelji. Samo sto je ovaj visoki zalozio nase pare za licni biznis ( doduse vecina je to isto na toj slici).

  17. Opet koristiš najniže razloge da se dodvoris svojim polupismenim Teletabisima.Nisi se ti slikao ni sa Putinom ni sa Sijem već je to kolektivna slika svih učesnika Foruma,a Putin I Si bi, što se njih lično tiče, mogli sa tobom samo prašinu da obrisu sa svojih cipela,koliko im je tvoj infantilan stav koji imaš o njima bitan i važan

  18. Carapan-Taj forum je dostupan svim politicarima a slikanje je besplatno,samo sa Bajdenom nije, jer je tvoj junak Banana Men morao za sliku sa njim da iskesira više od Milijardu Dolara,pa ti sad vidi kakav zlikovac je na čelu Države.

  19. А шшта ви хоћете у Европу која нас је бомбардовала и узела са Америком Косово.

  20. A sta cemo sa slobodnom trgoovinom izmedju SRB i Kine, slikacemo se i mi, kukala nam majka.

  21. Vučić je izbegao sastanak u Tirani u okviru Berlinskog procesa zbog kritika evropskih lidera povodom slučaja zločinačkog napada oružane grupe iz Srbije na Banjsku kod Zvečana, koji za Zapad znači napad na nezavisnu državu i da EU posreduje u njihovom dijalogu. Znao je da ne može da tvrdi da Srbija navodno nije učestvovala u formiranju, obuci i naoružavanju ove kriminalne grupe. Našao je trenutak da se sastane sa azijskim liderima, kineskim i ruskim, kao odgovor Zapadu. Ovaj signal pokazuje da Srbija nema interesa za EU integracije i da je od sada orijentisana ka istoku.

  22. @Fuega То би било једноставно, али не одговара истини. Далеко од тога да Србија (шта год то било) нема интереса за Европу тј. Запад – интерес се састоји у томе да се буде на граници Запада, те да се на тој граници ради оно што српске политичке и културне елите раде откако Србија постоји, тј. да се кријумчари!! Ништа од тога не би било могуће да је Србија рускаја гувернија, ил’ провинција „Народне Републике“.
    Везе и тежње ка источњачким деспотијама Србији служе тек као противтежа – да случајно не пређе границу, не оклизне се и не упадне у Европу и Запад, а српске скелеџије остану без хлеба…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.