Han: EU potcenila uticaj Kine na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Još jedan primer da Evropom haraju budale iste one koje su i priznale Kosovo, pa kad im se kinezi uvuku ostrvom i vojnim projektilima po istom sistemu onda ćemo svi zajedno da naje…mo.!

  2. Vucice ste vi u Briselu napravili, vi ga odrzavate na vlasti vasim politickim ‘kosovskim zajmom’.
    Sada vam smeta sto se vas kosovski Beg iz Cipuljica k’o bekrija zaduzuje kod kineza?
    Kome se to zalite?
    Nama, na protestima protiv njega i njegove vlasti, koje zestoko ignorisete?

    1. Za razliku od kineskih demokrata…Glupost je beskonacna, za Svemir jos nije dokazano, A.Ajstajn

  3. Krivica koja se implicira Kinezima je, ustvari, bahatost zemalja EU koje se odnose imperijalistički prema zemljama Balkana. Krediti koje obezbedjuje Kina su daleko povoljniji od kredita EU, i nisu uslovljeni odredjenim ponašanjem država koje ih koriste. Bilo bi dobro analizirati kako raste uticaj Nemačke kroz aktivnosti EU, pre nego što se „prepadnemo“ zbog jačanja uticaja Kine na našim prostorima.

  4. EUtopija se raspada tako da nisi u pravu, kina je druga ekonomija sveta i milion puta stabilnija od vaseg propalog projekta jedne propale ideologije!

  5. Ovom Hanu bi i u Vladičinom Hanu objasnili da nije on Han, tj. Kan. Pozdravila ga Jaca iz uredništva „Velike Srbije“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.