Han o protestima na Balkanu: Sloboda izražavanja da, ali nasilje osuđujem

Ostavite komentar


  1. Čovek je potpuno u pravu.I nadam se da će ostati pri svojoj izjavi i kasnije kada se nepristrasno utvrdi ko je u Srbiji pribegao nasilju.

  2. Osuđivaćete vi nasilje sve dok se odradi ‘trajno obavezujući sporazum sa Prištinom’. Posle toga po starom – zahtevaćete slobodu medija, kao što traži i opozicija u Srbiji, i nećete sitničariti o načinu borbe za tu slobodu.

    1. To sam i ja hteo da napišem.
      Han , EU i SAD podržavaju Vučića do potpisa sporazuma o priznanju kosova, a posle će da ga puste niz vodu i u dosta nasilnijim protestima zbog svega toga će podržati opoziciju.

  3. Podržavate pravo na proteste ali ne na nasilje? Podržavate li pravo na pretnju otkazom ako idete na te iste proteste? Da ne pominjmo batinanje, paljenje automobila, kuće, pokušaj ubistva ako imate drugačije mišljenje? Ja ne podrzavam a ja sam gradjanin ove države za razliku od vas

  4. Svega toga ne bi bilo da je Evropa,a i sam Han,oštro reagovao na stanje medija u Srbiji,a ne nemušnim upozorenjima što srpski političari, sa iskustvom od trideset godina u politici,znaju da protumače?

  5. Gospodine Han ,protiv vase „demokratije“ se borio ceo svet od 39-te do 45-te ,necete verovati – nasiljem…setite se zasto…

  6. Zasto EU filuje rezim novcem ako nema slobode izrazavanja ?
    Zato sto im prodaju resurse za kikiriki, zato sto ce zavrsiti posao sa Kosovom , zato sto im trebaju nasi mladi radnici , zato sto se ova vlast fantasticno uklapa u njihivu ideju o Novoj Evropskoj periferiji , “ tampon zoni za emigraciju “ .
    Samo tako ce neefikasna ekonomija u srcu Evrope uspeti da prezivi uz porast ekonomije od samo pola procenata .

    periferiji , zato sto

  7. Balkan je ovo, vrela krv. Krvna osveta je još uve u nama. Mi priznajemo samo silu, nema ovde demokratije i tolerancije. Zaboravite na to. Ne kačite sa nama. I kod vas su ostali starci i babe za regrutaciju. I ti ćeš posle penzije u vojsku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.