Hapšenja na Kosovu i govor predsednika Srbije: Akcija kao u Miloševićevo vreme

Sagovornici Danasa različito gledaju na

Ostavite komentar


  1. Gospodo, gospođe, gospođice novinari, da li ste videli snimke pretučenih muškaraca, žena i dece, koji su batine dobili na kućnom pragu, ne na nekakvim barikadama. Malo je degutantno upoređivanje vreme Miloševića i današnje. U vreme Miloševića ovakvi članci ne bi ni ugledali novinske stupce.

    1. Naravno da nebi, zato vi i ne znate sta su sve nasi radili albanskom stanovnistvu u njegovo vreme.Nismo mi dzabe izgubili Kosovo.

      1. Ma nemoj mi reći.
        Mi se nalazimo već 40 godina u turbulentnoj tranziciji.
        Sve što je radio Milošević u svoje vreme je zakonski bilo opravdano i jedino moguće rešenje.
        Izgubio je Kosovo jer nije mogao da razmišlja 2 koraka unapred usporedno sa tom turbulentnom tranzicijom.
        I nije dovoljno poznavao počinioca i nalogodavca.
        Kad neko nevidi dalje od nosa on upoređuje sa prošlošću i trabunja gluposti, ali najmanje pameti.

      2. Ako veruješ FHP, HRW, Reporteri bez granica, NATO onda stvarno nemate pojma. Dođite kod nas u Kosovsku Mitrovicu da se uvereite kako je, da posetite bolnicu i pretučene ljude.

      3. Mnogo vas je koji nemate veze sta se desavalo na KiM ili pricate zlonamerno . Oni nas maltretirali i iseljavali a vi pricate o krivici nase policije .

  2. Ako nista drugo, definitivno je pala maska sa Malicija, ko je i sta je. ponavlja jeftinu propagandu Tacija i Haradinaja, ni jednom recju nije spomenuo izivljavanje pripadnika ROSU, prebijanje civila, upadanje u kuce bez ikakvog naloga, unistavanje imovine, napad na pripadnike UNMIK-a. Isti ovaj Malici kao i ista pova Snezana Congradin bi izjavljivali i pisali nesto sasvim drugo da je kojim slucajem srpska zandarmerija postata u tzv. „presevsku dolinu“ i tamo uradila samo delic ovoga sta su uradili pripadnici ROSU, tada bi ovde trubili o „velikosrbijanskom institucionalnom rasizmu“, „prekoracenju dozvoljene sile“ , „krsenju prava“i ostalo i njihovog vec dobrano izlizanog repertoara.

  3. Od toliko podataka koji projektuju i stanje privrede i broj stanovnika i standard u okolnostima da se napravi ili ne napravi sporazum dva analitičara Danasa kažu da nisu čuli ništa novo. Pa slušajte opet, gospodo. Vi i ne razumete da se o razgraničenju ne može pričati crtanjem linija, to će odbiti i Srbi i Albanci. Znači tiha diplomatija, pritisci velikih sila, dugotrajan i težak posao. Ali, ne dolazi to do vaše pameti.

  4. Akcija specijalaca ROSU na severu Kosova pokazuje da vlast u Srbiji funkcionise poput mafijaske hobotnice. Jedan krak joj se nalazi na severu Kosova (zvanom „divlji zapad“), drugi u delovima Crne Gore a treci u Bosni (republika srpsko/sumska). A sve radi „zastite“ srba
    u ovim zemljama. Zastite od njih samih.

    1. Ako je nesto mafijaska hobotnica onda je to ta tvoja „republjika sumsko-aljbanska“ na Kosovu. Kako te nije samo sramota? Imas Haradinaja za premijera i ti ces nekome da drzis predavanja o mafiji? Otrezni se.

  5. mene su te dve sinhronizovane akcije podsetile na scenu iz „Kuma“ kada Majkl krsti kumče i glumi „anđela“ a u pozadini se po njegovom naređenju izvršavaju grozna zlodela.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.