Haradinaj: Dijalog nema alternativu

Ostavite komentar


  1. Nema spasa za narode KiM ili R. Kosovo dok ne postupe kao u Južnofričkoj Uniji dok se Srbi i Albanci introspekcijiski ne ispovede jedni drugima i priznaju sve svoje grehove i izazvane patnje koje su svojim činjenjem ili nečinjenem prizveli. Da se okane nepotrebnog dokazivanja na tapije i istorijsko i mitomansko nasleđe jer to neminovno vodi rasizmu i segregaciji jer šta su enklave drugo nego geta.

  2. Koliko god da ne volim sta se Srbima desava, jedno bih porucio Ramusu. SAD IMAS VLAST pa naredi da se tvoji sugradjani isele iz ilegalno okupiranih srpskih imanja. Pokreni postupke protiv uzurpatora. Naredi istragu o nestalima,ali pravu. Nateraj opstinske vlasti da obezbede siguran povracaj Srba na svoja imanja.Zastiti crkvenu imovinu JAVNO.Povedi svoje ljude da javno zastite Srbe gde god da su ugrozeni i tek onda mozes i od Srba zahtevati saradnju i lojalnost da podrze Tvoju vlast. Ako to uradis Srbi mozda i progutaju ovu zabu. Sve ostalo je, lip service.

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste 10

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će se sutra, iako nije Vidovdan, sve videti - ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.