Haradinaj: Kampanju Veseljija vodi kompanija koja je vodila i kampanju Vučića

Ostavite komentar


    1. Da li ce pomoci Haradinaju je nebitno, ali je upitan IQ birackog tela koje glasa za sns sa ovim saznanjem.

  1. „Po njemu, borba protiv korupcije, koja je glavna tema kampanje DPK“… Oprobani recept, tako je SNS/Vucic dosao na vlast u Srbiji a korupcija ne da nije pobedjena nego je nikad gora i nikad veca.

  2. A eto, mene i građane Srbije jako raduje Vaša saradnja sa Haradinajem pošto ste požurili da nas obavestite o njegovoj izjavi ko kome „pravi“ kampanju,bez te vesti ne znam kako bi smo preživeli današnji dan

    1. Raduje vas? Samo sto ne kapirate najbitniju stvar u celoj prici. A to je da u celoj prici nije bitran ni Veselji, ni Haradinaj, ni Vucic. Ovo je vest kao vest. Ne znam sto panicite? Ista firma i to je to. Kakav problem imas sa tim. Niti je ko prozvao Vucica zbog toga, niti je to bitno. Realno je samo objavljeno sta je Haradinaj rekao i mislim da nema razloga da vas to cini srecnom, ili nesrecnom.

  3. Ovi ne(ljudi) i sa jedne i sa druge strane, da imaju obraza nakon svega što su radili 90-ih godina, ne bi se nikada više u javnosti pojavili, a ne obavljali odgovorne državne funkcije.

    1. Ne možete od neljudi očekivati da imaju obraz. Narod ih je izglasao, narod se lako prodaje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.