Haradinaj: Korekcija granica kamuflaža za podelu Kosova

Ostavite komentar


  1. Nikad Srbija neće pristati na takve uslove što nude zvaničnici Kosova i neće pasti na ucene zapadnih sila, imamo svoj stav koga se pridržavami i to je sve.

  2. Zvaničnici Prištine su zagrizli veliki deo kolača od Kosova, misleći ako imaju podršku zapadnih sila na čelu sa Amerikom da će dobiti celo Kosovo, ali su se malo prevarili, nadam se da će se primeniti međunarodno pravo po kom je Kosovo samo srpska pokrajina.

  3. Dosta otimanja srpske teritorije. Sta ima da se deli, Kosovo je nase bilo i ostace. Vi ste uljezi na nasoj teritoriji i to vam Tito omogucio.

    1. Upravo vucic ugrozava “nase” ljude glupi botu iz komiteja.Boze, gde vas samo nalaze tako tupe?

  4. O kakvom uzajamnom priznanju prica ovj bivsi terorista?Sta ce Srbiji,clanici UN njegovo priznanje.haradinaj ne zna vise sta prica.

  5. Bravo Haradinaj,konačno da kažeš pravu rečenicu.Nikakve podele neme,niti će biti.KIM je po ustavu celokupno u sastavu Srbije i nikakva podela ne dolazi u obzir.

    1. Na žalost tu se Haradinajništa ne pita.Važan je stav Amerika.Njen stav je i stav Prištine.

  6. kako im se sve više i više ljulja fotelja tako daju sve bombastičnije i nebuloznije izjave.

  7. Sveobuhvatni sporazum i uzajamno proznanje je samo slatkorečiv način da se kaže da je to ultimatum, a Srbija ne pristaje na ultimatume.

  8. Podrška zapada je u obrnutoj proporciji sa bombastičnošću izjava Kosovskih rukovodioca.Podrška slabi=bombastičnije izjave.

  9. Bogami, sendvičara danas radi sa 150 % kapaciteta.
    Alal vera botovi – skotovi!

  10. Zvaničnici Prištine su zagrizli veliki deo kolača od Kosova, misleći ako imaju podršku zapadnih sila na čelu sa Amerikom da će dobiti celo Kosovo, ali su se malo prevarili

  11. Korekcija granica izmedju Srbije i Kosova je nista drugo nego proguranje na mala vrata starog cilja i nastavak puta gdje je Milosevic stao tj. kamuflaza projekta stavaranja Velike Srbije ..!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.