Haradinaj: Kosovo za dijalog sa Srbijom, neće ukinuti takse

Ostavite komentar


  1. Неће Косовари укинути царине док српска Скупштина не ратификује уговор о нормализацији односа. Могу наши ђилкоши да цмиздре и да прете колико им драго…

    1. A Vi se, kao veliki Srbin, Milivoje Radaković, koji to svoje „velikosrpstvo“ dokazuje i potvrdjuje korišćenjem ćirilice, baš sekirate što naši „djilkoši“ neće da prihvate ovako liberalne zahteve i prohteve arnautskih „genijalaca“? Postajete naporni sa svojim bizarnim lupetanjima.

  2. Sta ocekivati od gosp. Merkel i Zapada nego da pre sastanka daju dobre instrukcije da sastanak slucajno ne bi i ovoga puta bio promasen. A carine, pa nikada ne bi bile uvedene od strane Kosovara da nisu dobili zeleno svetlo da i na taj nacin pritisnu Srbiju. Coveku se dize zeludac od agresivne svetske politike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.