Haradinaj o OVK i Hagu: Nije kraj sveta, molim se za njihov povratak

Ostavite komentar


    1. Izvini ali je on bio 3 puta i se vracao zdrav nazad, neko je nevin dok se ne dokaze drugacije tako je normalno svugde u svetu, ali to sto ste puni sa mrznjom i lazom je nesto drugo.

  1. Vratice se svi, kaoni on sto se vratio. Nije Hag pravican sud. To je tvorevina osmisljena da Srbe proglasi nacistickim i genocidnim narodom!

  2. Poziv u Hag za Albance ne predstavlja problem zato sto tamo odlaze reda radi i obavezno se vrate.

  3. Haradinaj lepo kaze „Odu i vrate se“, sto implicira da je vec sve reseno sa par miliona eura.

    1. Vi u Srbiju ste skrili vise od polovina njih koji je Hag zvao, ali mi znamo da je nas rat bio oslobodilacki i nista drugo.

  4. Albanci nisu svesni koliko se opasno igraju i koje sve posledice mogu proizaci formiranjem vojske tkz.Kosova.

  5. Ovaj zlikovac, koji je pred kamerama, u prisustvu stotine živih svedoka, izjavljivao kako je ubijao i klao Srbe i Rome, koji se na svojim zločinima proslavio i kao „književnik“, opisujući svoje „podvige“, zna da je ovaj sud politički sud, stvoren sa namerom da papirima opravda zločine država učesnica UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PROJEKTA i njihovih domaćih „izvršnih partnera“ a, zločine pripiše žrtvama odnosno Srbima, koji su pokušavali da odbrane sebe i svoju državu, svestan je kako će se stvari odvijati. On zna da je sve ovo farsa, da će navodna sudjenja biti samo bedna fingiranja sudskog procesa, ne sa ciljem da se Albanci osude već, da bi dobili napismeno kako su „nevini“?! Čovek, koji je sve priznao a svoje zločine ovekovečio u pisanim sećanjima, čovek kome su u medjuvremenu „umrla“ ili ubijena 7-8 svedoka, čovek koji je tri puta oslobadjan „zbog nedostatka dokaza“, zna da će svako sudjenje Albancima, isto kao i muslimanima i Hrvatima, biti samo farsa. Vreme je da, i polupismena srpska bulumenta, koja se predstavlja kao elita, na kraju shvati o čemu se radi i koja je uloga ovoga suda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.