Haradinaj proglasio pobedu

Ostavite komentar


  1. Pored severa Kosova Srbi glasaju i u enklavama: Gračanici, Brezovici, Moravi, Goraždevcu, Orahovcu… Treba i o tome pisati. Srpska lista koju podržava Beograd već danima zastrašuje Srbe iz enklava, deli otkaze Srbima koji misle drugačije, pokušava da ucenama usadi jednoumlje koje odgovara ljudima bliskim članovima srpske liste. Sporazumi i "trud" Beograda ništa dobro nije doneo Srbima iz enklava pa mislim da bi bilo pošteno pustiti te ljude da hladne glave odluče o svojim sudbinama, jer ipak oni najbolje znaju kako se živi u zaboravljenim enklavama.

  2. Samo Oliver Ivanovic moze da povede ljude na Kosovu ka nekom normalnijem zivotu. Marko Dj. pa mislim STVARNO. Sto bi rekli ovdje u carsiji, mali je glup ko k…r

  3. A zašto Srbi uopšte izlaze na te izbore? Vučić "kaže" da nije priznao Kosovo državu? To me malo buni.

  4. Избори се не одржавају на Косову и Метохији, него у ентитету Република Косово, који ми не признајемо, понајвише због начина на који је тај ентитет настао (једностарним проглашењем), а не због тога што је настао.

  5. Ko zna šta sve rade Tači i Rama ne bi li sprečili da glasaju Srbi!

  6. kako zgodno da Haradinaja uhapse baš pre izbora, da postane nacionalni mučenik koji pati zbog zlih severnjaka baš pred izbore… kako slučajno…

  7. I Vucic je proglasio pobedu. Sada su on i Haradinaj, rame uz rame ili ruka ruci.

  8. Ratni zločinac na političkoj sceni, osoba s kojom treba da pregovaramo o dobrosusedskim odnosima. Svaka čast Evropi i njihovim nepokolebljivim vrednostima.

  9. Srpska lista je dobila zahvaljujući ucenama direktora, pretnjama otkazima, glasanjem raseljenih koji nemaju nameru da se ikada vrate na KiM sem da glasaju ili podignu kosovske penzije od 75€. Među poslanicima Srpske liste nema ni jednog poslanika centralnog Kosova već su 5 sa severa i 4 iz Štrpca. Ljudi u Srbiji ne znaju da je velika razlika u životu Srba na severu i nas u enklavam, pa samim tim poslanici Srpske liste će ispunjavati želje Beograda(ono što zahteva zapad) a ne realne potrebe Srba iz enklava da bi opstali i ostali na KiM.Sve više sam siguran da je političarima iz Srbije bitan sever, a da su nas u enklavama odavno otpisali. Ispada da političari iz Beograda bolje znaju šta nama treba od nas samih, a svi mi kojima nisu uspeli da usade jednoumlje smo izdajnici, miševi… Vreme će pokazati ko je izdajnik i ko gasi srpske institucije, ko će glasati za vojsku Kosova, koja inače i sada postoji pod imenom Bezbednosne Snage Kosova i ima pešadijsko naoružanje. Bog neka sudi izdajicama!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.