Haradinaj: Srbija radi za Rusiju i time unosi tenziju u region

Ostavite komentar


  1. Tipična arnautska ucena, koju sam očekivao još od početka pregovora. To je „visilo“ u vazduhu od prvoga dana a toga su bili svesni svi oni koji su makar malo upoznali kolektivni mentalitet ovoga naroda. Utvrditi neku zajedničku crtu ovoga naroda uopšte nije komplikovano, zato što se većina gradjana albanske nacionalnosti svrstava u „jednu vrstu“, poput čopora i, sa mišljenjima bez disonantnih tonova. Siguran sam da kojim slučajem, ova politička garnitura Albanaca, izjavi da su Albanci direktni potomci vanzemaljaca, koji su sišli sa neke /naravno/ egzotične planete, da bi 99% Albanaca tvrdilo da je to zaista tako i pronalazilo razne „neoborive dokaze“, koji bi to potvrdjivali. Eto, „Srbija radi za Rusiju“ i unosi nestabilnost u Evropi a Albanci predstavljaju buduće „cveće“ te EU, predstavljaju narod koji je odan svakoj vrsti civilizacije i multietničkog društva?! Šta reći a ne nasmejati se. Mislim da Haradinaj i aktuelna, takozvana vlada „kosove“ ulaze u „tunel“ iz koga nema povratka.

    1. Zorane, Vi imate urodjenu mrznju prema Albancima a to je bolest i treba da se konsultujete sa vsim kucnim lekarom…

      1. Zorane hocu da ti spomenim da albanci nisu arnauti,nasa kultura i postojanstvo je naj stara na balkanu.Za tebe je civilizacija i multietnicki odnosi vazni kako sam razumeo u tvij komentar.Da bi ti bio neka druga bacija ko naprimer iz Tibeta onda bi mirao nesto ko albanac da nislim gde su nase greske ko nacija pa da se mucimo da i popravimo,ali ti si jedan srbin covek iz te nacije da su napravili naj teski teror protiv druge nacije od Adolfa Hitlera.Ubiliste preko 500 hiljada civila druge nacije od devedestih gidina.U mesto da se stidis za to sta je tvoja nacia uradio p da pokusate preko nove generacije to da popravite ti pises ovde ko da si veci katolik od sam Pape.
        Necu da udjem u historiu sta je tvoj narod uradio protiv ostali naroda posto nije moguce u ovim portalu sve da ti poredjam.Albanci nikada nisu tudju uzeli niti nemaju nameru mi smo samo izgubili i to od vas i Rusije.Ali vreme se nenja hvalabogu danas zivimo u miru i imamo svoju drzavu i vjeruj meni nece puno da traje i vasa dezava ce poznavati Kosovo ko nezavisna posto Kosova nezavisna drzava je.Nemojte da zivite sa bajkama vese vreme je ituslo samo pokusajte da zivimo u miru i dobro susedsvo

        1. Zvucis mi ocajan, prijatelju?! Kukas, pretis i molis, sve u isto vreme? Imas svoju ‘americku nezavisnu drzavu’, sto te onda toliko muci ta Srbija koja ti nista ne moze, a cije ti priznanje tako ocajnicki treba?! U cemu je vas problem, u stvari???

        2. @Florin
          Treba znati toliko nebuloza, neistina, demagogije, tragikomicne mitimanije strpati u samo jedan komentar. Vezbas ili si prirodni talenat?

        3. Sada znas kako je bilo Milosevicu i Srbiji sa vama. Bas kao sada vama sa Srbima i Severnom Mitrovicom. Ako mislis da ce se situacija severno od Ibra za vas Siptare zavrsiti drugacije od srpskog Kosova za Milosevica, … sa sve 5 Amerika i 7 Brisela iza vasih ledja, … , ljuto se varas!!!

          1. Pa vi kazete da je Kosovo izvini Republika Kosovo Srbija onda moze li mi neko reci vasim politicarima treba viza da setaju po Republiku Kosova ili didju kad god hoce i pitam se dali su te moje bajke ili vase.P.s zasto onda toliko burka za 100 posto,zasto nije srbska policija i vojska srbije u Republiku Kosova.cinimise kada neko hoce da poseti Republiku Koaova tu izmedju Srbije i Kosova ima i granice a izvini za vas je administrativna!!!! To su vase bajke

          2. Promasio si temo Florine. Niko ovde ne govori o vizama i politicarima. Zabranjujte Vucicu dolazak na Kosovo, tucite Djurica pendrekom koliko hocete. Nas Srbe je bas briga za to!!! Ono sto te pitam je da li si svestan da ste vi sada postali Srbija i Milosevic, a mi na Severu preko Ibra smo postali Siptari i Kosovo? … Kapiras??? Kako cete to da resite??? Kao Milosevic 1999te???

        4. @Florim
          Kod tebe se ispiranje mozga velikoalbanskom samozaljubljenom mitomanijom bas primilo? Odakle ti taj broj od 500.00? Nije te sramota neznanja kojih su prepuni tvoji komentari koje pises pod raznim nadimcima? Zar zaista mislis d amozes da tako lupis neku cifru? Edukuj se, prosiri vidike… I jos nesto, kazes, nista niste oteli? Pa koristis srpski naziv Kosovo, eto cak ni taj naziv nije vas nego srpski a kamoli ostalo na Kosovu.

        5. @Florim
          Smesno je da neko ko i sam zivi u bajci i veruje u bajke, pocev od bajke o Ilirima, o tome da je Kosovo „drevna albanska zemlja“ ili da je tvorevina na Kosovu nezavisna i suverena drzava (nije, u pitanju je protektorat bez medjunarodnog legimiteta) itd. drzi predavanje drugima.

        6. @Florin
          Laki,odnosno Florin, je nešto mnogo nervozan. Ne može se silom ,NATO I SAD su Srbiju bombardovali,ali je nisu uništili.Rezolucija 1244 i dalje kaže da je Kosovo i Metohija srpska pokrajina pod privremenom upravom Ujedinenih nacija. Činjenice su neumoljive. Nije vas priznalo pola članova UN,kako kažeš g. Arnautine, već je sada ispod 100,a uskoro će biti i ispod 90. Ne preti EU ,pa niste država, tako vas Brisel i vidi, i tako će osati.Ne mešaj Rusiju,ona nema nikakve veze, to govoriš zbog Amerikanaca,ali su vas i oni pročitali.Potrebni ste im samo eventualno kao „topovsko meso“ za Avfanistan,Irak,Siriju i ne znam sve gde. SRBIJA NIKADA NEĆE PRIZNATI TKZ. KOSOVO,NIKADA NEĆE OMOGUĆITI STIOLICU U UN,a vi možete takse i 1000 posto da uvećavate. Ćao,nema više rekao bi Minimaks,poznati srpski novinar i voditelj,verovatno ga i ti znaš.

          1. Da li neko od vas citao rezoluciju 1244. Da vas podsetim tu nigde se ne spominje Srbija nego SRJ, tu pise da ova rezolucija cuva granice SRJ koja vise ne postoji. Ako recite da Srbija Nasleduje SRJ zast Republika Kosove do sada platio medunarodne bane 450 miliona dolara ka svoj nasledeni dug ka clan SRJ. Svaki placa svoj deo duga (svaka suverena drzave)

        7. Gosin Florin, nećete mi verovati ali, NE MRZIM. Ne mrzim nijedan narod, pa ni Albance, već mrzim nepravdu teror i divljaštvo koje pokazujete prema svima onima koji ne pripadaju vašem stadu?! Ne podnosim bolesnu mržnju koju pokazujete prema Srbima. Mrzim što u toj svojoj mržnji nemate nikakvih granica koje su karakteristične za ljude. Ne mrzim vas jer sam živeo medju vama i shvatio da niste vi krivi što živite u jednom autističnom društvu, karakterističnim za rani stadijum varvarstva, koje prosto ne podnosi nikakvu različitost i koje „jede“ sve ostale narode. Mrzim kada je neko toliko nacionalno „čist“ ako se za takvu ljudsku devijaciju može upotrebiti ta reč a postao je „čist“ tako što je terorom pobio i proterao sve one koji nisu Albanci. Mrzim vašu koletivnu glupost i mitomaniju koja je uglavnom zasnovana na pričama koje nisu dostojne ni osrednje retardiranih ljudi, kao i kradji tudjih mitova, koje pokušavate da prosvojite. A kako ste to najstariji narod? Da li postoji neki arheološki trag o tom „naj starom“ narodu na Balkanu? Da li postoje pisani tragovi o kulturi koju je morao da ima taj „naj stari“ narod na Balkanu, a i šire? Ja uvek tvrdim da su više tragova na ovoj planeti ostavile ptice u Čileu, koje su preko svog izmeta stvorile čuvenu „Čilsku šalitru“ nego Albanci na Balkanu. Možete vi da tvrdite da ste bili Iliri, Persijanci,Tračani, Kelti ili Bušmani ali, nema ništa od toga. To su gluposti na koje će vam se nasmejati svaki iole pismen čovek. Moram da te razočaram, NIKADA, NIJEDAN SRBIN NEĆE PRIZNATI TU KVAZI DRŽAVU KOJU PODIŽETE NA TERITORIJI SRBIJE.

          1. Gos Knezevicu meni je drago da barem kazez da ne mrzis ni jedan narod i tako treba biti,ali cinjenica sta vi pisete je sve suprotno stime sta vi kazete.Hilade historiske knjige pisu da smo naj stri narod na Balkanu ali dobro to mislim da nije bitno,vracamo se 20 i 21 veka.Ti izgledas mi skolovan covjek koj imas u glavi pises dobro i pokusas to da argumentiras u tvoj nacin-/dobro-/Za vreme kralovine isterani su preko 400 hiljada albanaca za Tursku placeni su Turci od kralja da i uzmu albance,za vreme Rankovica ista prica preko pola miljuna albanaca su bili isterani sa silom opet u tursku gledaj samo u danas ji Istambul zivi vise od 1 miljun albanaca.Vracamo se vreme Milosevica 480000 hiljada albanaca je isteran iz Kosovu za Evropi jedan od nji sam i ja.Skolle zatvorene fabrike ukradjene ni jedan jedini albanac nije radio,bolnice bez ni jednog albanskog doktora u tadasnji parlament samo Raman Morina je bio da kazem ko „albanac“.Normalno de se ocekivao da ce doci do rata gde je zalosno i doslo.Jedina tadasnja srbska politika je bila etnicko ciscenje i onda je i uspeo nije stalo na Kosovo ni 5 posto albanaca.Ubijeni su civili ne kazem za UCK za nji je normalno oni su imali pusku u ruku to se ocekuje kao i za srbsku vojsku i miliciu,silovane su hiljde zene i t.d Ostavimo to hajde kazeme bio rat pa u ratu desi se svasta -neka Sada vi i puno od vas mislim na srbe jos imaju taj mit da Kosovo je Srbija i volja i odlucnost da cete jednog dana opet uzeti.U Kosovo pre rata su ziveli preko 90posto albanaca i sada je tako ili nesto vise moguce i 95 posto,kakva je vasa ideja da mozete opet doci i uzeti Kosovo jedini nacin je da i sve ubijate,siguran sam nema ni jedan albanac koj kaze da ce da zivi sa Srbijom zajedno. To sto ja pokusam da ti kazem preko ovog portala vjeruj da vas presednik vec odavno zna a da ne pricamo za Evropu i ostale zealje.Ja tebi gospidine jednu ti garantujem da Kosovo nikada nece da bude srbska i ako sto gazili 100godina tako da nikada ne moze da bude Turska i ako su oni gazili u tu zemlju 500 godina i nece nkada vise od dve godine ici i Stbija ce pruznati ko nezavisnu drzavu,posto ta oriznanja vodi vas pa onda i nas u EU i u dobar susedski zivot bes takse i mrznje.Ne mrzim ja srbe saradhujem ja snjima u inistransvu bez nikakvog rezerve ali istina je to sto sam pusao.Zao mije da nemam mogucnosti negde da te vidim pa da sedimo i pricama u detalnosti o historiju dvoje naroda siguran sam da bismo nasli zajdnicki jezik sa dikazima od obe strane

          2. Zoka Kada si navodio razloge kakvi su albanci ,identicnoo ste u Bosni Radili ,Ja neznam ,Dali su Albanci Zaostali Varvari koji mrze sve Što nije njihovo ,Al Matrica je identicna ,Mitovima o Narodima kao Zaostalima divljacima Varvarima Tudzi , Stvarate Dehumanizaciju covjeka ,biće nizeg Roda ,,Tako da je Ubiti zaklat, istrjebiti ,Norlmalna stvar ,I kako uvijek krivica ,je kod ovog drugog ,Mi smo zrtve jedine u Ratovima u Bivsoj nam Drzavi ,takva Nacionlisticka Politika jeli ista dobro donjela i jednom narodu ovdje ,Pa zar je nemoguće da nasi političari ničemu nemogu naci kompromis ,Kompetna politika Novih Drzavica što su kao „Nezavise’ ništa dobro „nisu doljeli Svojim narodima ,Čak šta više nazadujemo ,Paradox je Da su Narodi Bivše Jugoslavije u Tom Mracnom strasnom Jednoumlju ,Bili na vrhuncu Svoga Evoluciskog Napretka ,Poznavanje Recimo Srbijanskog Običnog covjeka prije 90 ,I danasnjegSrbina je prosto neuporedivo ,Srbijanac iz 90 Godina je Zracio ,Cojstvom Ljudina Što bi u Bosni rekli ,Častan Pošten Vrijedan ,Obrazovan ,,Tačno takav utisak mi je ostavljao Srbijananac.kojeg smo upoznali ,Kada smo iz Bosne Došli.Kod Prijatelja koje smo upoznali na ljetovanju na Crnogorskoj obali ,Iz Smedereva su prijatelji, A ,drama nastaje kada smo na papiricu imali adresu i Broj ,Ali Prijatelja na tom broju nema ,Izlaze Domaćini iz svojih Basci ,Krvavi,Jer smo se potrefili na Svinjokoju ,To je Jel kad se Zimnica sprema ,U Bosni se kaze Za Posjeka ,I nisu Svinje već Ono Što Nejedu Muslimani Bez Omalozavanja prema vašem.,Pojseku ,Al hocu da vam docaram kao je Jednome Bosanskom Muslimanu ,to sve izgledalo.,Mama Moja plače Jer što Smo toliki put Prevarili ,Kako su nas tako prevarii,Ali.Takvo gostopromstvo od LJUDI koji su se skupili oko nas ,Do Ogoscavanja S takom.gostoljubivoscu ,Potpuno nepoznate Ljude iz Bosne ,Njihova obazrivost i onako stidljivo pitanje ,gledajuci da se nebi uvrijedili Kamo mi Jellde nejedemo svinjsko meso ,KoMšije od Tog Krupnog gospodina U potkosulij, pusi se iz njega od silnog klanja svinja ,Ti Stbijanci su tjesili moju mamu neplacite gospodjo ,Sve će biti uredu Janje su.zaklali somo zbog nas ,Ikude ,,Tog Nesretnog Jocu Kako je.ovako mogao da nas bruka cijeli srpskie narod, Taj osjecaj krivice eto Što je neke glupe Bosance Prevario i laznue adresu Dao Jedan od Njih i Tamo vec duboko u noc jedna gospodja gledajuci na toj kartici gdje je adresar a zapisana da je isarano i da se ne vide još tri broja tako da nije na broj u,33′ već 3330′ ili slično ,Tako smo nasli naše Priajatelje s ljetovanja ,I Njegovo Pravdanje svojim sugradjanima ,Kako je ko On Pogresio ,OVO sam napisao kao su na mene i moju porodicu.ostavili.Ljudi Srbijanci Koji Su nas primili.I ugostili kao rod rodjeni ,To je mene takav dojam ostavilo kao Predobrim ljudima puni ljubavi i uvazavanje prema drugom.i drugacijem ,I Poredis ih sa ovim danas To je razlika kao Da je u pitanju Marsovac i Nekakav Inseknt iz Dubine zemlje ,Kako je onako Veliki Narod Domacinski Gostoljubivosti ,Casti Poštenja ,Ma Viteski Narod takav ste osjecaj ostavili ,Pretvori u Ovo Danas Nacio nalisticke Fasiste koje svoje komsije Ubijaju kao zeceve.Tako su izgledali u Bosni Kada Dodju Kako.smo ih Zvali Vikend Cetnici Jer su bili kao zvijeri pobjesnjeli ,Jer.Su nam domaci Srbi komsije Odlazeci s polozaja govorili Čuvajte se ovih Povampireni su ,I Bili su ,Toliki Broj Civila Hladnokrvno ubijati kao zečeve kad lovi covek.,Još Negirati ono što niko normalan nemože ni pokusati ,s izgovorom kakko je to urota protiv Srba koi su istinske zrtve ,Na spomen drugih.naroda pa Što vam je trebalo ovo ,E e dma.teza A ko onoliko Srba zakla i tako se vrtimo 30 godima ko budale u krug ,A svi naši Narodi su Vjernici veliki AAbramovskog vjerovanja ,Gdje su Praštanje Priznanje ,Pokajanje Stubovi Nasih Kvazi Religija Jeli.Ovo Bozije Prokletsvo Što Nam se desava I 30 godina poslije ratova Mi Se još više ubijamo i istrebljujemo ,Do Nepovratnog nestanka svih.S ovih.prostora

          3. @Mac Angel:
            Mislim da su, vreme bratstva i jedinstva, kao i patetike, koja ide uz te priče, davna prošlost i da su umrle za duži vremenski period, barem, što se Balkana tiče ili, da budem precizniji, država i državica koje su nastale na krhotinama SEREJOT. Pročitao sam vašu priču za koju verujem da je istinita samo ste pogtrešili u jednom. Nisu vas ugostili „srbijanci“ već Srbi. Ako Vi niste muslimanijanac ili hrvatijanac nismo ni mi Srbi „srbijanci“ već ono što jesmo odnosno, Srbi. Ne znam otkud želja kod pojedinaca da nas „drobe“?! Ipak, isuviše je prozirno pa, gotovo, sa sigurnošću možemo da pretpostavimo „u kom grmu leži zec“?! Inače, u sveopštem klanju koje je za nama, bilo je svakakvih zverstava. Svi su hteli da ratuju ali, sa namerom da u tom ratu ginu samo Srbi, koji su posle holokosta koji su doživeli tokom prethodna dva rata sa gnušanjem odbili, takvu ulogu i dohvatili se oružja. Srbi nisu više imali ljudske živote koje bi ponovo trpali po jamama diljem Bosne i Hrvatske, da bi ponovo praviloi drugim narodima, kako se kaže, „čapras divan“?! Niko nije pričao, niti danas priča o genocidu nad Srbima gospodine. Još kada to Srbi pomenu, nazivaju ih ratnim huškačima i nekrofilima?! Zar zaista mislite da smo toliko glupi?! Interesantno je da ne spominjete šta je prethodilo padu Srebrenice i tom „genocidu“ koga Vi spominjete?! Tipično i toliko uobičajeno za muslimane odnosno današnje Bošnjake, da vam, skoro, i ne zameram. Imate svoju priču koju permanentno „meljete“ i zloupotrebljavate ali, nemojte da terate Srbe da u to veruju?! Srbi i Srbija su, koliko toliko, osudili svoje zločince, A ŠTA JE SA MUSLIMANSKIM ZLOČINCIMA? Kada će da odgovara bilo ko za desetine hiljada pobijenih Srba?! Nije tema ali pokušavate i ovu priliku da iskoristite kako bi nam nabili „rogu“ oko vrata?! Priče o ljudskoj dobroti imaju samo jedan cilj? Da Srbe i Srbiju „eutaniziraju“ odnosno, da nas i po treći put, u poslednjih st1otinak godina, navuku na tanak led. Bilo je dosta „ljubavi“. Izgibosmo od silnih osećanja. Hajde da probamo malo da se „mrzimo“ odnosno, da živi svako za sebe. Samo, vama Bošnjacima je to jako teško, zar ne? Dok biste rado priznali ovu monstrum državu na teritoriji Srbije, Republiuku Srpsku biste najradije potopili ili popili u „čaši vode“.

      2. Polako Braco, … ne hvatajte se za tog siptarskog bota @Florima! … Zar ne primecujete da vam ne odgovara na pitanja koja postavljate i ne komunicira sa vama? Sve sto radi je ‘cut’n paste’ nepovezanih paroldzijskih tekstova koje mu verovatno neko drugi pise. Vi u klin, on u plocu! Verovatno ne zna ni rec srpskog, ali vam se kaci na sve replike bulazneci neke nepovezane gluposti. Ne gubite vreme. Ignorisite, … otici ce!

    1. Izabran je za premijera Kosova glasovima Vučićeve Srpske liste, pa ti sam zaključi za koga radi.

    2. „Za Srpsku Listu“, ovaj lik je naj odlikovaniji ratnik slobode, a za sto je radio posle rata u to necu da udjem (postao je koruptiran). A vi ga vredjate njega, on je bio u Hagu i sve optuzbe su pale koje su podignute to znaci da je Nevin, druga stvar je da ja mogu da vam garantujem da je on posle rata nije nista lose uradio protiv Srba zbog jedinog razloga „tada je on poceo da bude Milioner-Kradje,Tenderi..itd“. Moramo da postujemo sto je radio tokom rata, ali da bi otisao u Hag zbog korrupcije bio bi kaznjen na 100 godina zatvora, ali za ubistvo nevine ljude nema sanse i nije imao vreme“.

      1. @Albanac

        Taj tvoj „heroj“ od Haradinaja je oslobodjen zato sto je uklonio svedoke i zato sto Amerikanci i Nemci nisu mogli da dozvole da neko koga su obucavali i naoruzavali bud eproglasen krivim. Glavni svedok protiv Haradinaja se „samoubio“ u Nemackoj dok je bio pod zastitom nemacke tajne sluzbe. Inace, na kosovu Albanci na celu sa „herojem“ Haradinajme nisu bili u stanju ni jedno selo da vojno osvoje, srpsku vojsku je pobedio NATO a ne „heroji“ iz uck koji su se istakli iskljucivo u pljackanju i ubijanju civila kao i u poslertanoj otimacini. Ali samo ti uzivaj u tim vasim bajkama, na kojima bi i Bolivud mogao da vam zavidi na masti i kolicini izmisljotina.

        1. Komso znam da vam boli istina ali gledaj samo brojke ubijeni i bice ti sve jasnije ko je zavrsio genocid, a ti sto pises laz nije nista novo, krivim vase medije zbog toga koje su totalno kontrolirane od vlade i ne kazu istinu da se narod probudi od Kome, vas voljeni Presednik je bio ministar informisanje tokom Miloseviceveg kampanju etnickog ciscenja. Googlirajte ovako i bice vam sve jasno Death Tool in Kosovo war i nista drugo i na ruskom cete naci brojeve kolko su ljudi ubjene u obe strane ako to radis siguran sam da ces tada misliti drugacije, i da ne pricam sto je vas mili presednik koji ga sada mrzite ali tokom 90 dobio je najvise glasova zbog nacionalisticke i fashisticke politike u koju ste sam sebi uvukli, ja ne branim Haradinaja gledaj moj komentar dobro, ali siguran sam u to da on nije nijednog Srbina ubijao zbog jednog jedinog razloga kradje i nista drugo.

  2. A Haradinaj radi za SAD koje brane državni terorizam, trgovinu heroinom i ljudskim organima na Kosovu. Dobro se zna ko stoji iza ovog pozorišta sa taksama.

  3. Nije vas priznala polovina clanica UN,od toga dva stalna clana kao ni pet clenica EU.Da EU ima petlje ,stopirala bi vas Sporazum o pridruzivanju ali nazalost nema.

  4. Na tu kartu igraš i kod amerikanaca, da Srbija radi za Rusiju!!!. Srbija radi za sebe, za razliku od tebe, koji si američki posluško i potrčko.

    1. ana , serbija vec je priznao Kosovo ali nece nikada da prizan da ga je priznao tu je problem .

      1. Kad je vec tako, … zasto nas onda toliko proganjate da vam priznamo priznato priznanje?! Zar nije dovoljno da vasi americki hranitelji nateraju onu drugu polovinu Planete da vas prizna?!

    1. Ana,
      Vi se strasno varate. Nasa vlast skoro sve sto je potpisala u Briselu krije od nas. Tako da kod Srbije tj. srpske vlasti SVE je tajno. Ja licno verujem da nasa kompletna vlast koja odlucuje o Kosovu, ukljucujuci ove u Beogradu kao i one u Mitrovici saradjuje i sa Tacijem i sa Haradinajem kao i sa mnogim kriminalcima na Kosovo. Svi oni (sa obe strane, i nase i Albanske) su do srzi korumpirani i rade jedni sa drugima u poslovnoj, obostrano korisnoj saradnji. Sto ta saradnja nije korisna za narod je druga stvar.

  5. Sto ne uvede Haradinaj takse na robu iz Eu kada vec hoce da ih „ozbiljnije“ shvate? A lupetanje o Rusiji samo pokazuje Haradinajevu ogranicenost, ne znam samo koga misli da impresionira ovakvom prizemnom retorikom i demagogijom.

  6. Kaže neko koji je proglasio na Kosmetu dan žalosti zbog smrti bivšeg američkog predsednika.

    1. Taj isti precednik je serbiji 1992 rekao da CERVENA LINIJA JE KOSOVO ne sto smo proglasili dan zalosti nego garantujem ti da ce dobiti neka ulica bulevaar ili njegovo ime ili bistu.

      pre sto pocnes da mi pametis ili repliciras da ti kazem da na severnom delom Mitrovice ima bistu jedan nebitan Rusin oporediti sa Americkim Precednikom.

      1. U.S of Albania, Florim, Albanac, Kosovar i kako se sve ne potpisujes

        U samo nekoliko komentara demonstrirao si jedan neverovatan nacionalisticki primitivizam, neznanje i teski palanacki sovinizam. Uspeo si da Albance prikazes u jednom jao losem svetlu. Zaista se nadamo da su ovakvi kao ti ipak manjina medju Albancima, pre svega zbog vas samih ai zbog nas ostalih okolo vas.

        1. Isto Ste Vi Srbi Pokazali u Bosnie identično opisane Neofasisticke opaske ,Vjeruj mi ,Ja neznam jesu li Siptar zaista takvi Poznavajuci.Vašu zelju z a srpskom Hegemonijom I Jedinim Tumacom.Istine ,Blizi sam vjerovanju Da ste Uzrok nestabilnosti Cijelog Regiona ,I da se Zvanično Srbija U Liku Cetnika ,._Pocetnika kako je bilo u hrvatskoj prozvan ,Afirmira ,Veliko Srpsku Dominaciju ,I Otvorenog Narušavanje Tudjih Nezavisnih Država Narusavajucie Suverenitet Nezavisnih Država U Bosni je to kontinuirano Držanje RS kao Instrumentom i Prijetnljom.što izjavljuju Vaši.Političari ,Kako Dacic, Kaže To je isto KODA MI srbi kažemo da će RS Spojiti sa Srbijom ,Nema ko nas nebi napao ,A konstantno ponavljanje i držanje regije u stanju friz rata je uvijek iz Srbije dolazila

  7. To je najobicnija laz patoloskog kriminlaca sad se vadi na Rusiju jadna mu politika

  8. Haradinaj je taj koji unosi tenziju u regionu i koji se trudi da destabilizuje region a ne Srbija.

  9. Izgleda da se, nažalost, Golum i s njim dogovorio da dižu tenzije, kao što se bio dogovorio i sa Tajčijem dok je bio najpopularniji političar u Prištini!

  10. Ne pitaju se tu Haradinaj,Taci i ekipa nista, nego ambasador Amerike u Pristini i sama Amerika, bice kako oni kazu.

  11. Citajuci Komentare retrogradne ,nepise nam se dobro ,Ovo je Pogled iz Bosne i utisak je takav ,Kao.da su sada ,90godine pred Rat koji se vodio na svakoj republici i pokrajini ,a koja dobi nekavku republiku ,Napokon što.Bi rekli sipci ,Al Srbi Istina je da ste vi najveci Krivci Zbog svega što se iz desavalo od 90 do dan danas ,Barem pogled iz.Bosne tako izgleda ,I Rovarite u svskoj Bivsoj Republici Danas Nezavisnim.“Drzavama „I Stvarajuci ovakvo stanje ,Tačno je Da sttte postali Marionete U Ruskim Rukama,I Kao alat joj koriste s njenim. Najcrnjim obavjestajcima Spijunima podrivate.sve čemu teze naši Narodi sloboda demokratija Univerzalne ljudske vriejdnisti ,A Podjednako vam pomazu i ucestvuju Kao Suprostavneji ini n Drugi Koj i svesrdacno i gorko brane svoje Entnonacije Kao Zastitnici Srpstva Albananstca Bosanstva hrvatstva.,A O Glavi Vlastitom.narodu rade Više su Štete Ove Kvazi Nacionalisticke Elite Nanjele soptvenom etnokrdu U ovom poslijetarnom periodu nego Oni koji su 4’godine ubijali ove druge ,Tako recimo Ljidi koji su Prezivili Sarajevsku opsadu i Odbranili se Od nadmocnijeg neprijatelja n,Danas.kažu ,Seselju sve ti je oprošteno Dolazi.spasavaj Sarajlije od ovih Naših ,Naravno Ovo ironicno Satiricno zvuci al ,dotle.su doveli vlastiti narod od ovog stalnog Ispiranja mozga i zatezanja vječitog izmedju drzavica ,Nesposobnost da se izdignemo iz ove kaljuge Bolesne Mi je Nejasna ,Nemogućnost Otvorenog Razgovora medju narodima ,I ogoljavanje Gole istine ,Priznavanje jedni drugima sta se radilo u naše ime i ime naše nacije ,Bratski jedni drugima priznati zablude ,I Priznavanje da smo Možda Religijski malo različiti ali Mentalitetom ,Pa i Genetskom Iz Istog stabla nik li ,Da Smo jedni drugima najpreci , Mene najviše boli što naši narodi moljakaju i poltronisu sljepo slusaju hostaplerima medjunarodnim ,I Idealima i Mitovima ko su nam prijateljici a ko neprijatelji,A oni ko nas mire I Dobro nam žele , Preci nam se okreću u grobu koji su krvavo platili za slobodu Svoju i budućih.generacija tj. Naš kako nas je taj neprijatelj Porobio Bez metka Jednostavnom metodom bacanjem kosti izmedju naroda ,I STO JE najtragičnije Nevidimo i slijepo tjeramo pravo ,A Što smo onoliko glupi Da Smo im OVO dozvolili ,Moracemo ponovo u Borbu krenuti i ogromne zrtve imati Za slobodu istinsku naših naroda ,Koju slozicemo se svi Nemaju

  12. da srbija radi za ruse moglo se reći do leta, ali od leta naovamo izgleda da je putin škartirao vođu tako da je ta priča kosovski balon da se sakriju njihove gluposti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.