Haradinaj: Tači i Mustafa su "lutke Srbije"

Ostavite komentar


  1. Nemoj tako Haradinaj. Pa to ce ti biti novi cimeri u zatvoru. Moras da bude tolerantniji prema svojim starim drugarima.

  2. Haradinaj poziva na nemire. Nadam se da ce odgovarati za svoje zlocine.

  3. Zar je moguce da zivimo u vremenu kada ratni zlocinci slobodno setaju svetom i daju izjave koje se ticu visokih drzavnih poslova.

  4. Haradinaj voli da se pravi vazan. Mislim da je nedodiriv sada ,dok je u Francuskoj. Ali polako, doci ce nasi po njega. Sudjenje u Srbiji nece moci nikako da izbegne.

  5. Ovde je neko ocigledno nervozan izgleda da Haradinaju planovi ne tecu po planu cim udara na njegove albance.

  6. I, šta smo dobili ovom poslednjom zloupotrebom Interpola? Haradinaj će se u Prištinu vratiti kao heroj i pobednik, s municijom za obračun s političkom konkurencijom koju smo mu velikodušno gurnuli u ruke. I tu je nastavak uhodane matrice: Ne valja Vlasi, evo Rugove; ne valja Rugova, evo Tačija; a sad kad ne valja Tači, eto nama Haradinaja… Pogledajte ko je za Srbe gori i od Haradinaja, i taj će biti sledeći kojeg će Beograd svojom "državničkom politikom" da dovede na vrh kosovske politike.

  7. A ti si Haradinaj, Barbika. O cemu ti pricas? Oni marionete Srbije? Pa ljudi u Srbiji ne mogu da ih smisle. Oni su marionete Zapada, kao i ti, samo sto si ti mnogo glup da bi tako nesto ukapirao.

  8. Tači i Mustafa su u velikom problemu ako zarate sa Haradinajem jer ih on drži sve u šaci zbog učešća u akcijama OVKa.

  9. Haradinaj bi, da se on pita, ušao naoružan u Srbiju, i napao voz koji je stajao u Raškoj.

  10. Gotovo je , terorista i masovni ratni zločinac Haradinaj mora na sud, pitanje je samo koji, Hag, OVK sud ili Beograd, može da bira!

  11. Haradinaj pokušava da predstai sebe kao nevinu žrtvu, ali svima je jasno da je on zločinac i da će za to odgovarati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.