Haradinaj: Taksa neće biti ukinuta bez sporazuma o obustranom priznanju

Ostavite komentar


  1. Ma odavno je jasno, još od 2013. kad su „Briselski sporazum“ potpisali Đilas, Jerimić, Obradović i Šolak, kojim su Šiptari dobili praktičnu nezavisnost od Srbije, Srbija izbačena s KiM-a, Srbi naterani u koaliciju s Haradinajem – da je Vučić „nateran“ da osmisli kako da se proglasi „ocem nacije“, da politički preživi – tako što će postati „heroj“ što je izdejstvovao ukidanje takse s Haradinajem, i obezbedio da Haradinaj prizna Srbiju.
    Mada, racionalno promišljanje ukazuje, da Vučić nije toliko pametan da osmisli ovo, već da je to savet Blera, Montgomerija, Štros Kana, Đulijanija – pa zašto bi dobijali po 25.000 eura mesečno, ako ne bi pravo savetovali?!
    Setimo se, za najmanji potez, AV je uzimao po neku nedelju, da pomenuti, i njihove agencije, razmisle i osmisle.
    Zato Srbijo, trk na mitinge Bosanaca – noge polomila!

  2. Ukidanje taksi bio bi pravedan čin i dobar gest u nastavku dijaloga Beograda i Prištine, samim tim bi se i našla rešenja za probleme stanovništva na KiM.

  3. Hajd, pa da pocnemo u miru da zivimo. Mi cemo vezati nase kerove a i vi cete vezati kerove u Presevskoj dolini. Pare za pomoc ici ce preko vlada a ne preko Veselinovica i radoicica. Djuric je obican kmecavac…

  4. Na ove njegove provokacije smo navikli i uopšte ne treba da obraćamo pažnju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.