Haradinaj: Tražićemo ratnu odštetu od Srbije

Ostavite komentar


    1. Grešite. Poznajući mentalitet Albanaca, smatram da je ovaj gospodin i likom i delom, slika 99% populacije kojoj pripada. On je ogledni primer u koji mora da gleda svaki Srbin kada ima bilo kakav privatni ili poslovni dodir i kontakt sa njima. Kada se to shvati, kada se stvaru budu videle onakvima kakve jesu, sve će biti lakše i jednostavnije za nas Srbe.

  1. Dobro ratna osteta za Kosmet, ali je traze i Bosna i Hrvatska. Ako. Dignemo lepo jos jedan zajam, dva, tri. I- bicemo ko Grcka. Duzni i tuzni. Izlaz ce biti opet isti- branicemo herojski Srbe po Balkanu, nije iskljuceno…

  2. Da nije tužno bilo bi smešno. Naš narod kaže: “ Sto je babi milo to joj se i snilo.“

  3. Па знате како оно Драгче одговори пријатељу у серији, „мој рођак са села“ !

Ostavite komentar


Politika

Ruska stranka odlučila da podrži SNS u Nišu 7

Ruska stranka odlučila da podrži SNS u Nišu

Prvi na listi Ruske stranke u Nišu Tihomir Perić, koji se danas pojavio u prostorijama Gradskog odbora SNS u Nišu na slavlju koje je ta stranka organizovala povodom, kako tvrde, izborne pobede, rekao je za N1 da je u njegovoj odluci da SNS-u pruži podršku, prevagnuo "kandidat za gradonačelnika".

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.