Haradinaj: Vučić treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično

Ostavite komentar

  1. Mislim da nase nije beskonacno,da ste preterali sa ovakvim nasilnickim ponasanjem.

  2. A da mozda odgovoris ko je ubio Olivera Ivanovica…da podsetim ubijen je na teritoriji pod jurisdikcijom vlade kojom predsedavas.

Ostavite komentar

Politika

Pajtić: Vučić pokušava da disciplinuje SPS jer im rejting raste, od vanrednih izbora neće biti ništa 10

Pajtić: Vučić pokušava da disciplinuje SPS jer im rejting raste, od vanrednih izbora neće biti ništa

Od vanrednih izbora neće biti ništa, gledamo samo politički teatar, ne pita se Aleksandar Vučić da li će biti izbori u septembru ili ne, rekao je profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajić, napominjujući da bez saglasnosti EU I SAD on neće smeti da raspiše izbore. To je jedan razlog zbog kojih izbora neće biti, drugi razlog je to što mu uopšte ne odgovara u ovom trenutku da raspisuje izbore.

Naslovna strana

8. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.