Held: Ne znamo teme razgovora Prištine i Beograda

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da ne znaš kada je Merkelka sav svoj politički kapital uložila u uspeh referenduma u Makedoniji i poraz Dodika u BiH.
    U vreme kada je rešenje kosovskog problema bilo na vidiku ona ga je brzopleto „Minirala“ pominjanjem nepromenjljivosti granica i plašila Balkance Pandorinom kutijom, prvo BiH premijeru Zvizdiću a onda i Zajeva u Skoplje i to baš dan pre Vučićevog govora na Gazivodama gde je trebao da obelodani njegov dogovor sa Tačijem i Mogerini.
    U BiH su Bošnjaci uspeli da izaberu hrvatskog člana predsedništva ali što se tiče Dodika oni su samo zacementirali njegov uspeh i njegove partije.
    U Makedoniji su na vidiku novi izbori…
    I odjednom ambasador Nemačke u R. Kosovo nema pojma šta će se desiti već govori samo o dogovoru Srba i „Kosovara“ (čitaj Albanaca, jer Srbi i ako po ustavu R. K. ravnopravni, nisu uključeni u pregovarački proces) ne pominjući više ni granice ni Pandorinu kutiju…

  2. Najzad i jedna odmerena izjava . Srbi i Albanci moraju sami doci do resenja. B R A V O

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.