Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put – Zapad i EU

Ostavite komentar


  1. Preduzimljiv i energičan čovek. Zna sa kim ima posla ovde, uspešno ih dresira.

  2. Da,ali kriminalci su zaseli na imunitete vlasti i korupcije,a njihov put je suprotan od interesa naroda i EU.Šta ćemo raditi?Bez rada nema napretka.

  3. Teško je objasniti prema međunarodnom pravu da su Srbija i KiM „susedske zemlje“.
    To je kao da kažete SAD i Teksas su „susedske zemlje“ i treba da reše svoje zaostale probleme iz prošlosti…

  4. „Kosovo „situacija “ ? Kosovo „susedska“ zemlja ? Ima mnogo toga na Kosovu sto je vazno Srbiji . Cujem svakog dana od ljudi ?
    I mi u Srbiji kritikujemo nase politicare za politicku pismenost i izrazavanje .
    Sad mi je jasno zasto se sluze cevapcici .

  5. Da li su preneli ambasadoru šta stvarno Srbi misle….?Zašto misli da smo beskrajno glupi i neobavešteni?Da li imamo prava na svoje izbore ili ne?

  6. Sjašite bre malo, ne interesuju nas američki beskonačni ratovi. Ratujte bez nas, kao i do sada.

  7. Ako mi ameri kazemo kako treba suverena zemlja da se ponasa i kad joj oduzimamo deo teritorije nasilno uz bombardovanje civil ih objekata i u ubijanje civila, onda je to valjda svima jasno sta treba raditi.

  8. Bravo ekselencijo! Ovim intervjuom ste nam pomogli da odlucimo na koju cemo stranu. Nikad sa vama.

  9. Постоји још један и то много повољнији по Србију и њен народ. Уз Русију и Исток. Наравно прво да се среде лопови на политичкој сцени.

  10. Za Srbiju postoji samo 1 put, put u nestanak. Države i stanovništva. Tako je, nažalost, većina odabrala i liči da su na dobrom putu da to i ostvare.

  11. Ukrajina i Kosovo su toliko različiti, da im je samo slovo „k“ zajedničko. I to će svi sa IQ<50 prihvatiti kao istinu.

  12. Nemate pravo da iznudjujete usmerenje srpskog naroda. Da imamo dobru vlast, za takvo nametanje stava biste dobili povratnu kartu.

  13. Ako Evropom u potpunosti dominira Vašington, i ako je zloupotrebljava za svoju politiku, strogo profitno orijentisanu i dehumanizovanu, onda bi srpsko opredeljenje „aut zapad aut nihil“ bilo kao prodaja porodične srebrnine da se kupi karta za Titanik.

  14. Tacno je. Uostalom i vlast i opozicija papagajski ponavljaju da je Srbiji mesto u EU.

  15. Gledaj ti svoja posla. A, gde cemo mi i kako, to cemo mi, gradjani Srbije, odluciti.

  16. Након оваквих изјава, свакако ћемо да похрлимо.

  17. Uvek se pitam, zašto malo ne razmišljamo glavom? Na Kosovu narod koji je u ogromnoj većini ne želi da živi u Srbiji. I to je činjenica, ne dopada mi se, ali je činjenica… vreme kada je moglo da bude drugačije je nepovratno prošlo, zahvaljujući onima koji su tada bili na vlasti. A i sada su na vlasti.

  18. Iskusan covek a ne poznaje Srbe, Taman su hteli da zavrse sa Milosecicem i pojavi se nas a njihov Milan Panic i Milosevic osta do Kostunice.

  19. Prva premisa advokatske diplomatije je : ne uplitati se u politiku zemlje domacina. Ove izjave krse diolomatsku komunikaciju sto nije nikakva novost i samo nam svedoce o kolonijalnim statusu Srbije i daljoj hegemonistickoj politici SAD.

  20. Netačno, gospodine ambasadore.
    Vratite se kući ili mućnite malo glavom.

  21. „Sve ste nam Vi završili samo treba mi da aminujemo“Zadnje dve decenije uvek ste bili protiv Srba gde god da su živeli.Sada tražite da vam se pridružimo? Srbi ne podležu ucenama!!!!

  22. @Miodrag, ko kaze da je nepovratno proslo? Pa da su zemlje ovog sveta vodile politiku po Vasim vidjenjima, ne bi ih bilo. Bas naprotiv, tek sad predstoji borba Srbije za Kosovo.

  23. Za ambasadora Hila imam da kazem samo jedno: „Kosovo je Srbija“.

  24. Оставите Хиле србе ми најбоље знамо то што ви нудите то није за нас ни за вас но ви сте навикли.Ви сва зла и САД сејете по свету.Вама ће се и вратити.

  25. Kadija te tuzi kadija ti sudi.
    Jednom vidjeno, da treba i drugi put?

  26. Pa Aleksandar Vucic je rekao dok je on predsednik Srbija nece uvoditi sankcije Rusiji.
    Srbija ima svoj put i ovaj ne treba da se mesa

  27. Nema saradnje sa onima koji ne pustuju celovitost Srbije. Uslov za nastavak puta u EU je povlacenje priznanja Kosova. U suprotnom Srbija ima alternativu

  28. Kosovo i Ukrajina jesu različite situacije. Zbog Kosova je NATO razarao našu zemlju a u Ukrajini izigrava mirotvorca „zgroženog“ ruskom bestijalnošću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.