Hina: Vučić je alfa i omega političkog odlučivanja

Ostavite komentar


  1. Bravo za Hinu! Ovo mi liči na konstataciju da je zemlja okrugla, a voda mokra.

  2. Nije Vučić alfa i omega političkog odlučivanja, već je njegova podrška u narodu velika. Na snovu toga se on i pojavluje kao njegov lider.

  3. Ja bih rekla da je on covek koji se ne plasi rada i odgovornosti i bas zato je on covek sa kojim zele da pricaju predsednici Rusije, Turske, Italije, Francuske, Grcke i mnogih drugih zemalja. Rezultat toga je cinjenica da je Srbija ponovo prihvacen i dobrodosao partner sirom sveta.

  4. Kosovo ne treba biti ničiji kamen spoticanja, već naša borba za međunarodno pravo i pravdu.

  5. Da se u Hrvatskoj na vlasti ovako poštuju nacionalne manjine kao u Srbiji, ne bi bili naši Srbi dole u onolikom problemu.

  6. Aleksandar Vucic postao je vodeci lider u regionu i to zasluzuje svojim velikim zalaganjem za mir i stabilnost u regionu sto velika vecina podrzava svuda u regionu.

  7. Vucic moze dobijati samo pohvale od svih za njegov veliki trud za mir i stabilnost u celom regionu pa i od Hrvata.

    1. Novi causesku bez dana radnog staza ..kako je najglupljim narodom na svetu manipulisati …kradu koliko zele itd

  8. HINA nije spomenula ništa o slobodi upotrebe hrvatskoj jezika u Srbiji, o pravima njihove manjine koja su jednaka kao i prava ostalih građana, niti bilo šta u vezi obnove rodne kuće bana Josipa Jelačića u Novom Sadu.

  9. Vučić je čovek koji odlično vodi spoljnju politiku,ne plaši se rada i odgovornosti.Nije ni alfa ni beta ni gama ni delta političkog odlučivanja, već neko ko ima jasne ciljeve i vizije za budućnost države.

  10. Vucic je veliki covek izuzetne inteligencije i harizme i zato se nalazi tu gde jeste sad.Sto se tice stava Srbije prema LGBT populaciji, smatram da je Brnabicka mnogo doprinela pozitivnom stavu jer je veoma sposobna i simpaticna osoba.

  11. Koliko srpska vlast i zakoni Srbije uredjuju prava nacionalnih manjina s naglasnom na albansku nacionalnu manjinu u Srbiji , i ja se slažem da o tome najmanje treba da govori HINA ali ni srpske vlasti. Propustite to nek sami govore manjine tj. pripadnici albanske nacionalne manjine u Srbiji kojih ima tri puta vise u broju nego srpska nacionalna manjina na Kosovu kojoj , Ustav Kosova garantira da srpski jezik bude službeni isto kao albanski koji na Kosovu govore
    92 % njene populacije

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.