Hodža: Trajković ubrzala istragu

Ostavite komentar


  1. A i tom kosovskom tužiocu treba verovati, kako da ne.
    Koliko i ovim našim.

    Prljave igre.

  2. Osobe koje su likvidirale Olivera Ivanovica radile su po instrukcijama direktora BIA, Gasica (z Krusevca-poreklom sa Kosova). Gasicu je „mig dao“ njegov shef – umiveni radikal A.Vucic. I tako u krug ….krug pakla, kome se ne vidi kraj.

    1. A, Albanci „nevini“, zar ne?! Oko Olivera Ivanovića se igra ista igra kao ona oko ubistva gardista, Dade Vujasinović ili, onog nesrećnog Davida. Rada Trajković je beskrupulozna žena, koja treba da „zameša karte“ i skrene tragove na onu stranu na koju Albanci žele. Gotovo sam siguran da su nalogodavci, kao i ubice, iz Prištine. Ova trabunjanja, i upiranje prstom u Beograd, predstavljaju samo infantilne igre bolesnika, koji time pokušavaju da nahrane iracionalnu i nezdravu mržnju prema Vučiću i njegovoj vladi.

  3. Rekoh ja Rada može da svedoči kao svedok saradnik, kao Čume u slučaju Đinđić ili Sinđelić u slučaju puča u CG. Simptomatično je to da posle svakog njenog saslušanja hapse po troje-četvoro Srba. Sada nije ovo borba protiv Srpske Liste već na svaki način želi ili da dobije poslanički imunitet ili da nekako uhapse Radoičića jer je on protiv nje potegao tužbu tešku pet milona dinara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.