Hodžaj odbio zahtev Ankare da kazni urednika portala Express

Ostavite komentar


  1. Kosovo uopste nije mlada zemlja, niti zemlja uopste, vec okupirana teritorija Srbije

  2. Kosova niti moze niti ikada nije mesao u unutrasnje politike Turske i nijednoga u komsilluku, bez obzira sto najmanje jedna trecina turske armije su poreklom sa Kosova i zapadne Makedonije. Ali i Turska treba da zna da 2012 godine nas pustila u cedillo u rukama Srbije sa kojima nikada nismo bili zadovoljni pa i ratovali 100 godina do 1999 i to mi necemo da zabosavimo jer 100 godina smo patili i niko nije dosao da nas gleda do intervencije NATO pakta i to kada je vidjeno da 600.000 ljudi albanskom poreklom izbaceno sa Kosova.

  3. Nezahvalni kosovski Albanci!
    Zahvaljujući turskoj vladi koja je zdušno finansirala UQK i potom pod okriljem NATO bombardovala SRJ koje prouzrokovalo 250.000 proteranih Srba i Roma… Kao i pritisak vlade iz Ankare na skoro polovinu onih koji su priznali R. Kosovo i na kraju ogromnu pomoć u gradnji stanova i kuća po bagatelnim cenama (250-300 evra kvadrat) i tako spustili cenu stanova i kuća proteranih Srba i Roma sa kojim su oni i dalje ostali beskućnici i u svojoj državi Srbiji žive po kolektivnim centrima, kontejnerima i karton-naseljima, kao i preskupim stanovima za koje moraju da rade i najcrnje poslove na crno da bi plaćali kiriju!
    Ali, "Sto godina ropstva pod Srbijom!?" koje pojedine istorijske dustabanlije pominju su neistinite jer je Srbija stvorila državu Albaniju 1918.god. Kosovskim Albancima oprostila sve zločine koje su činili u srpsko-turskom ratu i u drugom svetskom ratu i u SAP – Kosovu dali najveća prava koja je jedna nacionalna manjina imala i koja će ikada imati!
    Nije za čuđenje da će ako u SAD pobedi Tramp, kosovski Albanci napuste i savezništvo sa onim u koje se sada kunu u znak podrške Klintonovoj… Već i sada najača opozicina stranka "Samopredeljenje" Aljbina Kurtija su ogorčeni protivnici SAD i NATO smatraju "Okupatorima"!

  4. "A, ko je okupira, Pajo?"….Vi, naravno. Oteli ste, a sad ne znate šta dalje. Na tom tlu se sad samo Iran pita.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.